Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Σουάρες «καθάρισε» για την Ατλέτικο (3-1)

Ο Σουάρες «καθάρισε» για την Ατλέτικο (3-1)

Η Ατλέτικο Μαδρίτης δυσκολεύτηκε κόντρα στην Έλτσε, όμως με οδηγό τον Λουίς Σουάρες πήρε τη νίκη με 3-1 στο «Μετροπολιτάνο» και εγκαταστάθηκε στην πρώτη θέση της La Liga.

Ο Λουίς Σουάρες οδηγεί την Ατλέτικο Μαδρίτης σε… πρωτάθλημα. Ο Ουρουγουανός με δύο τέρματα χάρισε στην ομάδα του Σιμεόνε τη νίκη κόντρα στην Έλτσε με 3-1 και απολαμβάνει τη… μοναξιά της κορυφής στη La Liga.

Τα πρώτα λεπτά ήταν αναγνωριστικά για τις δύο ομάδες, με την Ατλέτικο Μαδρίτης να προσπαθεί να βρει ένα γρήγορο γκολ αλλά με την Έλτσε να διατηρεί άψογα την αμυντική της λειτουργία.

Η πρώτη μεγάλη φάση ήρθε στο 20ο λεπτό, έπειτα από μία επιτυχημένη κομπίνα, ο Γιορέντε εξαπέλυσε έναν κεραυνό και αιφνιδίασε τον Μπαντία, η οποία στάθηκε τυχερός που το σουτ έγινε πάνω του και όχι σε κάποια από τις γωνίες του. Αυτή η φάση έδωσε ώθηση στην ομάδα του Σιμέονε και έκανε ακόμη πιο έντονη την πίεση.

Τελικά, αυτό συνέβη ποτέ, καθώς ο Λουίς Σουάρες, στο 200ο παιχνίδι του στη La Liga, κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 41ο λεπτό. Συγκεκριμένα, ο Τρίπιερ είδε τη κίνηση του Ουρουγουανού, εκείνος πρόλαβε την έξοδο του Μπαντία και με προβολή έκανε το 1-0 λίγο πριν το τελευταία σφύριγμα του πρώτου μέρους.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως το πρώτο. Χωρίς πολλές φάσεις, η Ατλέτικο χτύπησε την κατάλληλη στιγμή. Ο Γιανίκ Καράσκο έβγαλε μία τέλεια μπαλιά, ο Λουίς Σουάρες κινήθηκε στην πορεία της μπάλας και με προβολή έκανε το 2-0 έκανε το 58ο λεπτό.

Η Έλτσε έβγαλε αντίδραση και κατάφερε να εκμεταλλευτεί την ευχέρεια στις στημένες φάσεις. Ο Μορέντε έκανε την ασίστ και άλλοτε επιθετικός της ΑΕΚ, Λούκας Μπογέ έπιασε τη κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι και μείωσε στο 64ο λεπτό για τους φιλοξενούμενους.

Με αυτό το γκολ, η ομάδα του Αλμιρόν πήρε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, μέχρι το 78ο λεπτό, όταν ο Ντιέγκο Κόστα κατάφερε να κερδίσει πέναλτι. Ο ίδιος ανέλαβε την εκτέλεση και νίκησε τον Μπαντία για το 3-1 στο 80ο λεπτό, βάζοντας τις βάσεις για το τρίποντο.

Από εκεί και πέρα, τα πράγματα πήραν τον δρόμο τους. Οι δύο ομάδες προσπάθησαν να βρουν και άλλο τέρμα χωρίς επιτυχία, με τους «ροχιμπλάνκος» να διατηρούν το υπέρ τους σκορ. Στο σφύριγμα της λήξης, η Ατλέτικο Μαδρίτης νιώθει τη «μοναξιά» της κορυφής, καθώς αύξησε τη διαφορά από τη δεύτερη Σοσιεδάδ στο +3 και με δύο παιχνίδια λιγότερα.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024