Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Basket League : Τζάμπολ με τέσσερα παιχνίδια

Basket League : Τζάμπολ με τέσσερα παιχνίδια

Η αυλαία της 8ης αγωνιστικής της Basket League ανοίγει σήμερα (19/12) με τέσσερις αναμετρήσεις…

Η αυλαία της 8ης αγωνιστικής «ανοίγει» στις 16:15, στη Ρόδο, όπου θέση στο τζάμπολ, θα πάρουν ο Κολοσσός και ο ΠΑΟΚ. Δύο ομάδες που μοιράζονται βαθμούς (9 σε 7 αγώνες) και στόχους. O τεχνικός του «Δικέφαλου» επιστρέφει σε γνώριμα λιμέρια, καθώς διετέλεσε επί πέντε χρόνια προπονητής του Κολοσσού.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης υπέστη μία ήττα… εκτός προγράμματος από τη Λάρισα και αναζητά διακαώς το «διπλό» για να… ρεφάρει. Στην αποστολή για το «σμαραγδένιο νησί» συμπεριλήφθηκε και ο Βαγγέλης Μαργαρίτης, ο οποίος ακολουθούσε ατομικό πρόγραμμα μέχρι χθες.

Oι Ροδίτες που ηττήθηκαν από τον Προμηθέα στην Πάτρα για την τελευταία αγωνιστική, θα τα δώσουν όλα πάντως για να υπερασπιστούν την έδρα τους.

Στις 17:00, Περιστέρι και Λάρισα θα βρεθούν αντίπαλοι στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου», με την ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη, να βρίσκεται στη 2η θέση με 11 βαθμούς σε 6 αγώνες και τους Θεσσαλούς στην προτελευταία, με 7 βαθμούς σε 6 αναμετρήσεις.

Την πρώτη εντός έδρας νίκη του αναζητά ο Ιωνικός υποδεχόμενος τον Προμηθέα, το Σάββατο (19/12, 17:00). Οι Πειραιώτες προέρχονται από δύο διαδοχικές εκτός έδρας νίκες επί των Λαυρίου και Λάρισας και ευελπιστούν πως θα σπάσουν το… ρόδι και στο κλειστό «Πλάτων».

Οι Αχαιοί που έχουν αποκλειστεί από το Eurocup θα τα δώσουν όλα κι εκείνοι για την 3η νίκη τους, έχοντας δώσει μόνο 3 αγώνες μέχρι στιγμής στην Basket League (2-1). Ο Μάκης Γιατράς αποχαιρέτησε αυτήν την εβδομάδα δύο παίκτες του, τον Βαγγέλη Μάντζαρη που υπέγραψε στο Περιστέρι και τον ταλαντούχο νεαρό φόργουορντ Λευτέρη Μαντζούκα, ο οποίος υπέγραψε στον Παναθηναϊκό.

Προερχόμενος από εντός έδρας ήττα (72-79) από την ΑΕΚ, ο Ηρακλής φιλοδοξεί να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα με αντίπαλο το Λαύριο.

Ο «Γηραιός» μετρά δύο διαδοχικές ήττες, αφού πριν από την ΑΕΚ είχε ηττηθεί και από το Περιστέρι. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης βρίσκεται στη 2η θέση με 11 βαθμούς σε 7 αγώνες (το Περιστέρι βέβαια έχει 11 βαθμούς σε 6 αγώνες), ενώ αυτή της Λαυρεωτικής μετά το αρχικό 0-3 με το οποίο μπήκε στο πρωτάθλημα, σημείωσε τρεις σερί νίκες και θα διεκδικήσει την τέταρτη.

Αναλυτικά το σημερινό (19/12) πρόγραμμα:

Κολοσσός Ρόδου – ΠΑΟΚ (16:15)
Ιωνικός – Προμηθέας (17:00)
Περιστέρι – Λάρισα (17:00)
Ηρακλής – Λαύριο (17:00)

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024