Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γεωργιάδης στο MEGA: Καλύτερος του μηδενός ο τζίρος από το click away

Γεωργιάδης στο MEGA: Καλύτερος του μηδενός ο τζίρος από το click away

Ο ίδιος δοκίμασε το σύστημα του click away προκειμένου να ελέγξει τη λειτουργία του κι έμεινε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα

Στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο» μίλησε ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, για το click away και για το κατά πόσο έχει λειτουργήσει κι έχει βοηθήσει την οικονομία.

Σύμφωνα με τον υπουργό, το αίτημα πολλών επιχειρηματιών να ανοίξει το λιανεμπόριο και να λειτουργήσει με ραντεβού απορρίφθηκε από την επιτροπή των λοιμωξιουλόγων, ακριβώς γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να γεμίσουν οι δρόμοι και να σημειωθούν φαινόμενα συνωστισμού.

Όπως είπε «στο εμπόριο αν ξεκινάς με γκρίνια και αρνητισμό, θα πουλήσεις λιγότερο».

Ο ίδιος δοκίμασε το σύστημα του click away προκειμένου να ελέγξει τη λειτουργία του κι έμεινε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα. Υποστήριξε ότι τα παράπονα που γίνονται από τους επιχειρηματίες δεν είναι γιατί δεν δουλεύει το σύστημα, αλλά γιατί δεν ανοίγουν τα καταστήματά τους.

«Έχουμε πετύχει…»

Ωστόσο έχει παρθεί η απόφαση να μη ρισκάρουμε την πανδημία, τόνισε και πρόσθεσε πως το σύστημα λειτουργεί αν και στην αρχή ο κόσμος ήταν μουδιασμένος. «Έχουμε πετύχει να έχουμε έναν κάποιο τζίρο, αλλά είναι καλύτερος του μηδενός» είπε χαρακτηριστικά.

«Χρειάζεται χαμόγελο και καλή διάθεση» συμπλήρωσε.

Για την επιστρεπτέα προκαταβολή και τα χρέη που δημιουργούνται εν καιρώ πανδημίας και καραντίνας, υποστήριξε πως όλα αυτά θα συζητηθούν με τον τελικό λογαριασμό και όταν επιστρέψουμε στην κανονικότητα.

«Δεν θα τους αφήσουμε να καταστραφούν» κατέληξε.

Δείτε αναλυτικά όσα είπε

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024