Γώγος – κοροναϊός : Μη χρησιμοποιούμε τη λέξη ρεβεγιόν – Ίσως και 50.000 τα ενεργά κρούσματα
«Ας μην χρησιμοποιούμε τη λέξη ρεβεγιόν. Δεν πρέπει να υπάρχει γενικώς συσσώρευση κόσμου» τόνισε ο Χαράλαμπος Γώγος
Ιδιαιτέρως επιφυλακτικοί παραμένουν οι επιστήμονες ενόψει των ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς καθώς ολοένα και περισσότεροι υποστηρίζουν ότι οι γιορτές πρέπει να είναι οικογενειακές.
«Ας μην χρησιμοποιούμε τη λέξη ρεβεγιόν. Δεν πρέπει να υπάρχει γενικώς συσσώρευση κόσμου. Στους κλειστούς χώρους είναι πρόβλημα η συσσώρευση. Σε ένα κλειστό χώρο, ακόμη και ένας θετικός και με μάσκα θα το μεταδώσει. Είναι υπερμεταδότης» τόνισε ο Χαράλαμπος Γώγος .
Αναφορικά με την εξέλιξη της πανδημίας στη χώρα μας τόνισε ότι « υπάρχει μία μικρή αλλά δειλή βελτίωση», ενώ ανέφερε ότι αν μέχρι τις 7 Ιανουαρίου υπάρχουν καλύτεροι δείκτες είναι πιθανό να ανοίξουν τα δημοτικά σχολεία: «είμαστε επιφυλακτικοί. Μετά θα σκεφτούμε για γυμνάσια και λύκεια» τόνισε μιλώντας στο Open.
- Η προειδοποίηση του Τραμπ προς τον Κάρολο – Αναγνώστης χειλιών αποκαλύπτει τον διάλογο
- Ανακατεύοντας την τράπουλα στην Κεντροαριστερά: Τι αλλάζει με το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα
- Άγιο Δημήτριο: Στο Ναυτοδικείο ο 20χρονος δράστης – Απολογείται για τη δολοφονία του 27χρονου
- Εξετάζει επαναστατική αλλαγή η FIFA στο Μουντιάλ – Τα νέα δεδομένα με τις κίτρινες κάρτες
- Τσουκαλάς: Πλέον και οι βουλευτές της ΝΔ ομολογούν πως ο «επιτελικός» αυταρχισμός Μητσοτάκη απειλεί τη δημοκρατία
- Δεν ξανάγινε: Ρεκόρ 30ετίας στην αντικυβερνητική βία στις ΗΠΑ
- Αυστραλία: Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή έχει «δυσανάλογο αντίκτυπο» για την περιοχή Ασίας-Ειρηνικού, λέει η ΥΠΕΞ
- Ποια είναι η ευθύνη του ανθρώπου στη διαμόρφωση της συμπεριφοράς του σκύλου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 28.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/t_h_e_h_i_d_d_e_n_-peWhm5_xJjI-unsplash-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442