Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ερντογάν : Προσπαθούν να κάνουν τη χώρα μας να γονατίσει - Δεν θα μας σταματήσουν

Ερντογάν : Προσπαθούν να κάνουν τη χώρα μας να γονατίσει – Δεν θα μας σταματήσουν

Εχθρούς της χώρας του «βλέπει» παντού ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, διαμηνύοντας ότι όσοι «προσπάθησαν να μπλοκάρουν» την Τουρκία και να την κάνουν να γονατίσει «με απειλές, επιβολή, υποκρισία και τεχνάσματα» δεν θα τα καταφέρουν

Εχθρούς της χώρας του «βλέπει» παντού ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, διαμηνύοντας ότι όσοι «προσπάθησαν να μπλοκάρουν» την Τουρκία και να την κάνουν να γονατίσει «με απειλές, επιβολή, υποκρισία και τεχνάσματα» δεν θα τα καταφέρουν.

Μπορεί στη χθεσινή του συνομιλία με τη Γερμανίδα καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ να διαμήνυε πως η χώρα του ετοιμάζεται να γράψει μια «καινούρια σελίδα» στις σχέσεις με την Ευρώπη, ωστόσο, η «φιλική» διάθεση του τούρκου προέδρου δεν φαίνεται να διήρκησε πολύ.

Κατά τη διάρκεια ομιλίας του, με την ευκαιρία των εγκαινίων τμήματος της εθνικής οδού στο βόριο Μαρμαρά, έστειλε ξανά, σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, τα δικά του μηνύματα.

«Θα συνεχίσουμε να σας απογοητεύουμε. Καθώς γινόμαστε πιο δυνατοί, είναι πιο εύκολο για μας να ξεπεράσουμε τα επόμενα εμπόδια. Δεν είναι εύκολο να αλλάξεις τις συνήθειες χρόνων στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Προσπάθησαν να μπλοκάρουν τη χώρα μας, Ευτυχώς, δεν έχουν επιτύχει μέχρι τώρα. Η Τουρκία δεν θα διστάσει ποτέ να χρησιμοποιήσει τα κυριαρχικά της δικαιώματα» είπε και συμπλήρωσε πως

«Λέω σε εκείνους που προσπαθούν να κάνουν τη χώρα μας να γονατίσει με απειλές, επιβολή, υποκρισία και τεχνάσματα. Θα συνεχίσουμε να σας απογοητεύουμε. Δεν θα σταματήσουμε μέχρι να φέρουμε νίκη σε αυτό τον αγώνα».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024