Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΑΕΚ : Τι συμβαίνει με τον Λιβάγια;

ΑΕΚ : Τι συμβαίνει με τον Λιβάγια;

Το περιστατικό με τα… γελάκια, η εικόνα του την εφετινή σεζόν και ένα συμβόλαιο που λήγει.

Είναι το πρόσωπο που απασχολεί τις περισσότερες φορές την «κιτρινόμαυρη» επικαιρότητα. Κάποιες φορές θετικά και κάποιες αρνητικά. Το τελευταίο διάστημα, το όνομά του «παίζει» πιο πολύ για το δεύτερο σενάριο…

Ο λόγος για τον Μάρκο Λιβάγια, που την εφετινή σεζόν δε βρίσκεται και στην καλύτερη κατάσταση. Μέχρι στιγμής, έχει μόλις 4 γκολ και 2 ασίστ σε 17 αναμετρήσεις της ομάδας του Μάσιμο Καρέρα και δείχνει αρκετά μακριά από τον παλιό, καλό του εαυτό. Τελευταίο παράδειγμα, η εικόνα του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όπου επί της ουσίας, δε βοήθησε καθόλου την ΑΕΚ.

Είναι πολλά τα πράγματα που έχει στο μυαλό του ο Κροάτης επιθετικός. Το πιο σημαντικό πράγμα που ίσως σκέφτεται, είναι το συμβόλαιό του και το μέλλον του στην Ελλάδα.

Σε λιγότερο από δυο εβδομάδες, ο Κροάτης σταρ της ΑΕΚ θα μπορεί να συμφωνήσει με όποια ομάδα θέλει, καθώς το συμβόλαιο του με τους «κιτρινόμαυρους» φτάνει στο τέλος του το καλοκαίρι του 2021.

Αυτή τη στιγμή, κανείς δε μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά για την παραμονή ή όχι του Μάρκο στον Δικέφαλο. Τις τελευταίες ώρες, ο Λιβάγια βρέθηκε στο στόχαστρο της κριτικής για το περιστατικό με τα… γελάκια στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο, μετά και την αλλαγή του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ένα θέμα, που δεν άρεσε καθόλου στους ανθρώπους της Ένωσης, που εκνευρίστηκαν σε μεγάλο βαθμό. Πολλοί, εξέλαβαν και αυτό το ζήτημα, ως έναν… προάγγελο αποχώρησης του 27χρονου από την ΑΕΚ. Βέβαια, στον Δικέφαλο υποβαθμίζουν πλέον το γεγονός, με τον Ίλια Ίβιτς να έχει ήδη κάνει μια πρώτη κουβέντα μαζί του. Μάλιστα, στην Ένωση έλεγαν πως αυτά γίνονται σε όλες τις ομάδες. Παιχνίδια τακτικής; Ίσως. Πάντως, είναι ένα θέμα που «καίει», με την Ένωση να δείχνει πως έχει χάσει λίγο τον έλεγχο.

Το συμβόλαιο του Λιβάγια… σέρνεται μήνες, με αποτέλεσμα ο Κροάτης να μην αποδίδει τα αναμενόμενα στον αγωνιστικό χώρο, δημιουργώντας πρόβλημα στην ομάδα του Μάσιμο Καρέρα. Οι επαφές των δυο πλευρών έχουν αναθερμανθεί, ωστόσο απάντηση από τον 27χρονο επιθετικό δεν έχει υπάρξει.

Οι επόμενες μέρες είναι ιδιαίτερα κρίσιμες. Ο Μάρκο Λιβάγια θα μπορεί να διαπραγματευτεί και να συμφωνήσει με όποιον σύλλογο θέλει, με την ΑΕΚ να μην παίρνει φράγκο το καλοκαίρι. Οι μέρες περνούν και οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται μπροστά σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι και με τον Κροάτη να έχει το ένα πόδι μέσα και το άλλο έξω από τον Δικέφαλο.

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024