Ταχύτατα προχωρά το συνεργείο που ανέλαβε για λογαριασμό της ΠΑΕ ΑΕΚ, την αντικατάσταση του χλοοτάπητα του «Σπύρος Λούης». Μόλις ένα 24ωρο από την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο, ξήλωσε όλα τα κομμάτια του χόρτου.
Ουσιαστικά, η ΑΕΚ επέλεξε τη δραστική λύση, αφού οι δύο προηγούμενες απόπειρες αποκατάστασης του τερέν κατέληξαν σε αποτυχία. Ούτε τον Σεπτέμβριο, ούτε τον Νοέμβριο πέτυχε η συντήρηση και αυτή τη φορά, προτιμήθηκε η ολική αντικατάσταση.
Όπως εξήγησε ο διοικητής το Νοσοκομείου Ιωαννίνων, Σπύρος Δερδεμεζής, η κατάσταση του Μάριου Οικονόμο παραμένει κρίσιμη και πως οι γιατροί αναμένουν την ανταπόκριση του οργανισμού του, εκφράζοντας την ελπίδα.
Αυτή τη φορά ο Ολυμπιακός κατάφερε να ανέβει στην κορυφή του Ευρωπαϊκού μπάσκετ, επειδή ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι παίκτες του διαχειρίστηκαν σωστά και την παραμικρή λεπτομέρεια του Final Four 2026.