Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επτά τέλεια χριστουγεννιάτικα δώρα για τα παιδιά

Επτά τέλεια χριστουγεννιάτικα δώρα για τα παιδιά

Τι θα βρουν φέτος κάτω από το δέντρο;

Αδιαμφισβήτητοι πρωταγωνιστές των Χριστουγέννων, τα παιδιά περιμένουν και φέτος –ίσως περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά- να ανακαλύψουν κάτω από το δέντρο τι διάλεξε για αυτά ο… Άγιος Βασίλης. Τα χριστουγεννιάτικα δώρα τους, θα τα συντροφεύουν σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς και θα γεμίζουν τις μέρες τους χαρά και παιχνίδι. Για αυτό και έχει τόσο μεγάλη σημασία να διαλέξουμε εκείνα που θα αγαπήσουν περισσότερο.

Από πού να αρχίσετε

Όποιος και αν είναι ο μικρός αποδέκτης του δώρου μας, παιδί, βαφτιστήρι ή ανιψάκι, το μόνο βέβαιο είναι πως έχει υψηλές απαιτήσεις κι εμείς θέλουμε να τις ικανοποιήσουμε όσο καλύτερα μπορούμε. Για αυτό και η πρώτη κίνησή μας θα πρέπει να είναι η επιλογή του κατάλληλου καταστήματος –ή μάλλον πολυκαταστήματος- που θα μας προσφέρει την αναγκαία ποικιλία και ποιότητα, αλλά και συμφέρουσες προσφορές.

Για παράδειγμα, στο Public, το μεγαλύτερο online πολυκατάστημα, περισσότερα από 2.000 καταστήματα εκθέτουν τα προϊόντα τους. Έτσι, μπορούμε εύκολα να εντοπίσουμε εκατομμύρια ενδιαφέροντα δώρα, ικανά να ενθουσιάσουν τους μικρούς και μεγάλους μας φίλους.

Εμείς επιλέξαμε ορισμένες προτάσεις με τα αγαπημένα μας προϊόντα –και φυσικά με βάση την αλληλογραφία των δικών μας παιδιών με τον Άγιο Βασίλη.

Για τα πρώτα του Χριστούγεννα

Ένα μαλακό σκυλάκι που «διψάει» για αγκαλιές θα είναι το πρώτο δώρο που θα βρει κάτω από το δέντρο. Το Εκπαιδευτικό Σκυλάκι Fisher Price Smart Stages, παρουσιάζει στα μωράκια τις πρώτες 100 λεξούλες τους, τους μαθαίνει τα μέρη του σώματος, τα χρώματα και πολλά άλλα, ενώ φυσικά τα διασκεδάζει. Ο λόγος που προστέθηκε στη λίστα μας, είναι η τεχνολογία Smart Stages που επιτρέπει στο παιχνίδι να μεγαλώνει μαζί με το παιδί. Ρυθμίζοντάς το στο κατάλληλο στάδιο, το εκπαιδευτικό σκυλάκι λέει διαφορετικά τραγούδια, ήχους και φράσεις, προκειμένου το μικρούλι σας να μην το βαρεθεί ποτέ!

Για μικρές γιατρούς

Το ασθενοφόρο της Barbie ανοίγει και κρύβει μέσα του ένα πλήρες εξοπλισμένο κινητό ιατρείο, που θα εντυπωσιάσει κάθε εκκολαπτόμενη γιατρό. Με χώρο αναμονής, ιατρικά μηχανήματα, στηθοσκόπιο, νάρθηκα και πατερίτσες, το Ασθενοφόρο – Κινητό Ιατρείο Barbie δίνει στα παιδιά όλα τα αναγκαία εργαλεία για να θεραπεύσουν κάθε… ασθενή. Και αν προκύψει κάτι έκτακτο, το ιατρείο κλείνει εύκολα και μετατρέπεται ξανά σε ασθενοφόρο, με πλήρως λειτουργική σειρήνα! Για ακόμη πιο ενθουσιασμένα παιδικά βλέμματα, συνδυάστε το ασθενοφόρο με την ανάλογη κούκλα.

Για αυτοκινητιστές με… περιβαλλοντική συνείδηση

Το πιο «κουλ» ηλεκτρικό SUV φτάνει στο Βενζινάδικο της LEGO® City για γρήγορη επαναφόρτιση με Οκτάνια E! Το LEGO set που θα ξετρελάνει κάθε παιδί, περιλαμβάνει και κατάστημα με λιχουδιές, που προορίζονται για το τσιουάουα που κάθεται στη θέση του συνοδηγού. Και φυσικά, πλάι στο σημείο φόρτισης βρίσκεται η αντλία βενζίνης, για να μπορέσουν να «γεμίσουν» το τροχόσπιτό τους οι σέρφερς που περιλαμβάνονται στη συσκευασία των 354 κομματιών. Το σετ επιτρέπει ατέλειωτο παιχνίδι στο τέλος της ήδη απολαυστικής συναρμολόγησης.

Για μικρούς φίλους της μυθολογίας

Το πιο χαριτωμένο σετ Playmobil εξοικειώνει τα παιδιά 4 ετών και άνω με τους θεούς του Ολύμπου. Η αρχαιοελληνική μυθολογία ζωντανεύει, καθώς ο Δίας δίνει οδηγίες στον Διόνυσο από τον χρυσό του θρόνο και μαζί με τις τρεις Χάριτες υποδέχονται τους υπόλοιπους θεούς. Στο σετ περιλαμβάνονται ο Πήγασος, το βασιλικό τραπέζι με τρεις καρέκλες, ανάκλιντρο, άρπα και πολλά αξεσουάρ.

Για οικογενειακές βραδιές

Η θρυλική Monopoly ανανεώνεται για ακόμη μία φορά, αντλώντας έμπνευση από το εξίσου εμβληματικό παιχνίδι Pac-Man. Στο επιτραπέζιο Monopoly Arcade Pac-Man, οι παίκτες παίζουν και συναγωνίζονται γύρω από το ρετρό ταμπλό, προσέχοντας να μην πέσουν στην παγίδα του φαντάσματος και κερδίζουν πόντους. Και η αφετηρία κρύβει μια έκπληξη που θα ενθουσιάσει κάθε gamer που σέβεται τον εαυτό του!

Για τους πιο δυνατούς gamers

Αν ψάχνετε για ένα δώρο που θα σας κάνει πολύ δημοφιλείς στον μικρό αποδέκτη του, τότε το Nintendo Switch 2019 είναι σίγουρα η κατάλληλη λύση. Η επαναστατική κονσόλα της Nintendo συνδυάζει την άνεση του gaming στον καναπέ με την ευκολία του φορητού gaming, με υψηλά επίπεδα εργονομίας και ποιότητας παιχνιδιού αλλά και με την ευκολία χειρισμού για την οποία φημίζεται η εταιρεία. Το χειριστήριο διασπάται και ενώνεται με την κονσόλα, η οποία διαθέτει ενσωματωμένη οθόνη υψηλής ανάλυσης επιτρέποντας στα αγαπημένα του παιχνίδια να το ακολουθούν παντού!

Για gaming σε όποιο μέρος προτιμάει

Ορισμένοι gamers είναι πιο δραστήριοι από άλλους, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θέλουν να αφήνουν το παιχνίδι τους στο σπίτι. Το Nintendo Switch Lite, με τα έντονα, funky χρώματα και τον εντυπωσιακό σχεδιασμό του, πηγαίνει όπου και το παιδί διατηρώντας όλα τα χαρακτηριστικά εργονομίας, ευκολίας χειρισμού και ποιότητας. Παράλληλα, υποστηρίζει όλα τα software του Nintendo Switch που μπορούν να λειτουργήσουν σε handheld mode και επιτρέπει εύκολο online ή τοπικό ασύρματο multiplayer mode για να μπορεί να παίζει μαζί με τους φίλους του.

Φυσικά, οι επιλογές δεν τελειώνουν εδώ. Στην ειδική κατηγορία στην ιστοσελίδα των Public μπορείτε να βρείτε αμέτρητα δώρα για παιδιά, αλλά και για όλα τα υπόλοιπα αγαπημένα σας πρόσωπα. Και αν η τεράστια ποικιλία σας μπερδέψει, χαρίζοντάς τους μια ηλεκτρονική δωροκάρτα, e-gift card, μπορούν να διαλέξουν μόνοι τους το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο. Η χαρά τους θα μεγαλώσει ακόμη περισσότερο αν μαζί με την e-gift card παραλάβουν και τις δικές σας αυτοσχέδιες ιδέες για τη μετατροπή της στο πιο γιορτινό πακέτο κάτω από το δέντρο.

Ανακαλύψτε τα καλύτερα δώρα για τους αγαπημένους σας, εδώ.

Sports in

Με... βιντεοκλήση στον Παπανικολάου πανηγύρισε ο Ολυμπιακός - Ο Λαρεντζάκης του αφιέρωσε τη νίκη (vid)

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έδειξαν για ακόμα μια φορά γιατί είναι οικογένεια, καθώς μετά το τέλος του παιχνιδιού πήραν μέσω Face Time τον Κώστα Παπανικολάου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024