Ο Ιχθύς είναι ένα αρκετά ευαίσθητο ζώδιο και αυτό πολλές φορές φαίνεται από το ότι συγκινείται εύκολα, είναι συχνά διατεθειμένος να δείξει συναισθήματα κλπ.

Ιχθύς και σχέσεις

Το γλυκό και συναισθηματικό ψαράκι έχει τον τρόπο να ξεγλιστράει εύκολα και φυσικά, μπορεί να κατακτά τους στόχους του με μεγάλη ευελιξία.

Είναι έτοιμος για σχέση όταν βλέπεις ότι σου στέλνει μηνύματα και διεκδικεί συνέχεια το να είστε μαζί και να περνάτε όμορφα.

Σε κάθε περίπτωση πρέπει να τον ξαφνιάσεις, να τον εκπλήξεις, να τον κάνεις να σου ανοιχτεί συναισθηματικά, χωρίς όμως να τον βάλεις σε διλήμματα προκειμένου να αποφασίσει αν θέλει σχέση άμεσα ή όχι.

Θα πρέπει με τον τρόπο σου να του δώσεις να καταλάβει ότι εσύ μπορείς, εφόσον το αποφασίσεις, να τον κάνεις να καταλάβει και ότι κοντά σου μπορεί να νιώσει σιγουριά, ασφάλεια και πως μαζί μπορείτε να ζήσετε ένα πολύ ερωτικό ρομάντζο!

Επειδή είναι πολύ ευαίσθητος άνθρωπος, έχει την τάση να θέλει επιβεβαίωση συχνά από εσένα και αυτό ενδεχομένως να σε κουράσει αρκετά. Οφείλεις κι εσύ να αποδεχτείς ότι έτσι είναι ο ίδιος και έτσι να προχωρήσεις παρακάτω μαζί του.

Μην κάνεις την οποιαδήποτε προσπάθεια να τον αλλάξεις, γιατί να ξέρεις αυτό θα τον ξενερώσει και θα τον κάνει να μη σου μιλάει καν και να απομακρυνθεί. Γενικότερα έχει στο μυαλό του μεγάλα σχέδια για εσάς τους δύο και αυτά προσπαθεί να κάνει στην πράξη.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο