Μέρκελ : Αρνητικό το τεστ κοροναϊού – Δεν την κόλλησε ο Μακρόν
Η Γερμανίδα καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ βρέθηκε αρνητική στο τεστ για την COVID-19 που έκανε μετά τη σύνοδο κορυφής της ΕΕ την περασμένη εβδομάδα, κατά την οποία συνάντησε τον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν, ανακοίνωσε το γραφείο Τύπου της κυβέρνησης, μετά την ανακοίνωση ότι ο Μακρόν βρέθηκε θετικός στον ιό σήμερα.
Η Γερμανίδα καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ βρέθηκε αρνητική στο τεστ για την COVID-19 που έκανε μετά τη σύνοδο κορυφής της ΕΕ την περασμένη εβδομάδα, κατά την οποία συνάντησε τον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν, ανακοίνωσε το γραφείο Τύπου της κυβέρνησης, μετά την ανακοίνωση ότι ο Μακρόν βρέθηκε θετικός στον ιό σήμερα.
Τεστ μετά τη Σύνοδο
«Η καγκελάριος υπεβλήθη σε τεστ μερικές ημέρες μετά τη σύνοδο κορυφής της ΕΕ, στο πλαίσιο ελέγχου ρουτίνας», δήλωσε εκπρόσωπος της και πρόσθεσε πως το αποτέλεσμα του τεστ ήταν αρνητικό.
«Η Γερμανίδα καγκελάριος στέλνει στον Γάλλο πρόεδρο τις καλύτερες ευχές της για ταχεία ανάρρωση», είπε η εκπρόσωπος. Στο μεταξύ, η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν δεν θα αυτοαπομονωθεί παρότι συναντήθηκε με τον Γάλλο πρόεδρο που ανακοίνωσε σήμερα ότι είναι θετικός στον νέο κοροναϊό.
Τι θα κάνει η φον ντερ Λάιεν
Η φον ντερ Λάιεν «δεν σχεδιάζει να αυτοαπομονωθεί», δήλωσε εκπρόσωπος της Επιτροπής. Η πρόεδρος της Κομισιόν συναντήθηκε με τον Μακρόν νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, αλλά οι γαλλικές αρχές είπαν πως η συνάντηση δεν αποτελούσε στενή επαφή που απαιτούσε αυτοαπομόνωση, πρόσθεσε ο εκπρόσωπος.
Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ αποφάσισε αντίθετα να αυτοαπομονωθεί για προληπτικούς λόγους αφού συναντήθηκε με τον Μακρόν.
- Έναν χρόνο μετά επιστρέφουν στη σκηνή των Όσκαρ – Αυτοί είναι οι πρώτοι παρουσιαστές στη μεγάλη γιορτή της 7ης Τέχνης
- Αυθεντικές οι φωτογραφίες της Καισαριανής – Τις αγοράζει το υπουργείο Πολιτισμού
- Η Πρωτοβάθμια Αυτοδιοίκηση ζητάει μόνιμο προσωπικό και συνέχιση του προγράμματος 55+
- Ηλεία: Δις ισόβια και 13χρόνια κάθειρξη στον 39χρονο για τη δολοφονία και το βιασμό της 11χρονης Βασιλικής
- Έριξε τη «βόμβα» ο Νεϊμάρ: Σκέφτεται να σταματήσει το ποδόσφαιρο μετά το Μουντιάλ (vid)
- Ουκρανία: Η Ρωσία αποπειράθηκε να δολοφονήσει υψηλόβαθμους αξιωματούχους, σύμφωνα με το Κίεβο





