Η Bee-Μέλισσα – ένα δέκαχρονο κόλλεϊ που ήταν κωφό από τη γέννησή του – έχει «πρόσθετες δυνάμεις» σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της, Paul Lacey και μπορεί να κατανοήσει πότε σημείωσε σκορ η Leeds United.

Δεν αγαπά τίποτα περισσότερο από το να παρακολουθεί το σκορ των Λευκών – με τους «κανονικούς» εορτασμούς που συνοδεύουν ένα γκολ, ο κανόνας είναι ότι η Bee θα σταθεί και θα κοιτάξει την οθόνη και θα παρακολουθεί κάθε λεπτό της δράσης.

Ο ιδιοκτήτης της Paul – κάτοχος εισιτηρίων σεζόν από το Sawtry στο Cambridgeshire – τράβηξε σε βίντεο την ξεκαρδιστική στιγμή που γιόρτασε ένα γκολ στη νίκη της Leeds United 5-2 επί της Newcastle United χθες το βράδυ.

Ο Paul είπε στο Yorkshire Evening Post «χαρούμενος» μετά τη νίκη : «Παρακολουθεί τακτικά παιχνίδια και ειδικά παιχνίδια της Leeds καθώς παίζουνε σε λευκό, το ίδιο χρώμα με αυτήν. Ξέρει πόσο τρελός γίνομαι όταν σκοράρουμε».

«Γιορτάζει τακτικά όταν σκοράρουμε». Ο Paul είπε ότι η αντίδραση στο βίντεο ήταν «τρελή» – με χιλιάδες υποστηρικτές να ψάχουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να δουν το υπέροχο βίντεο.

Βίντεο

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο