Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Καιρός : Φτιάχνει το σκηνικό την Τετάρτη - Πού θα σημειωθούν τοπικές βροχές

Καιρός : Φτιάχνει το σκηνικό την Τετάρτη – Πού θα σημειωθούν τοπικές βροχές

Αναλυτική πρόγνωση του meteo.gr

Βελτιωμένος αναμένεται να είναι σήμερα, Τετάρτη, ο καιρός σε ολόκληρη σχεδόν τη χώρα, με τοπικές βροχές το πρωί στη Βόρεια Κρήτη. Σύμφωνα με την πρόγνωση του meteo.gr, θα υπάρχουν βοριάδες έως 7 μποφόρ στο Νότιο Αιγαίο, περιορισμένη ορατότητα και τοπικές ομίχλες τη νύχτα και νωρίς το πρωί.

Πιο αναλυτικά, την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020 σε ολόκληρη τη χώρα θα επικρατήσει βελτιωμένος καιρός και μόνο στη Βόρεια Κρήτη αναμένονται τοπικές βροχές μέχρι το μεσημέρι. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες, ενώ νωρίς το πρωί στα ημιορεινά ηπειρωτικά και στη Δυτική Μακεδονία θα σημειωθεί παγετός

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -3 έως 10 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 1 έως 13, στη Θεσσαλία από 2 έως 15, στην Ήπειρο από 2 έως 16 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 5 έως 17, στα νησιά του Ιονίου από 7 έως 17 βαθμούς, στα νησιωτικά τμήματα του Βορείου και Βορειοανατολικού Αιγαίου από 7 έως 14 βαθμούς και στα υπόλοιπα νησιωτικά τμήματα από 9 έως 16, ενώ στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 19 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 6 μποφόρ και στο Νότιο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις έως 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα πνέουν άνεμοι ανατολικών κυρίως διευθύνσεων με εντάσεις έως 4 μποφόρ.

Αττική

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις, κυρίως στα βόρεια και ανατολικά και περιορισμένη τοπικά ορατότητα τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι με εντάσεις 4 έως 5 μποφόρ και στο Νότιο Ευβοϊκό 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 15 βαθμούς, αλλά στα βόρεια και ανατολικά θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις και περιορισμένη ορατότητα της νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 5 έως 13 βαθμούς, αλλά περιφερειακά της πόλης οι ελάχιστες θα είναι 3-5 βαθμούς χαμηλότερες.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024