Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός για την υπόθεση δωροδοκίας: «Οι καταγγελίες έχουν ονόματα και διευθύνσεις»

Ολυμπιακός για την υπόθεση δωροδοκίας: «Οι καταγγελίες έχουν ονόματα και διευθύνσεις»

«Ο ΠΑΟΚ δεν λέει τίποτα. Ρίχνει λάσπη στον ανεμιστήρα», σημειώνουν οι Ερυθρόλευκοι σε ανακοίνωση-καταπέλτη!

Ανακοίνωση-καταπέλτη για την υπόθεση δωροδοκίας που συγκλονίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Οι Ερυθρόλευκοι στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν ότι «οι καταγγελίες έχουν ονόματα και διευθύνσεις, τόπους και ώρες και πλέον όλα είναι στα χέρια της Δικαιοσύνης» και επισημαίνουν ότι ο ΠΑΟΚ δεν απαντάει σε τίποτα και για μια ακόμα φορά προσπαθεί να αποπροσανατολίσει τον φίλαθλο κόσμο με λάσπη στον ανεμιστήρια.

Μάλιστα, όπως τονίζουν οι Πειραιώτες, ο ΠΑΟΚ επιλέγει να «επιτίθεται με τρόπο χυδαίο, στον Ολυμπιακό, στα στελέχη του, στους συγγενείς τους, ακόμα και σε ομάδες εκτός Ελλάδος», ενώ «για την κακουργηματική δωροδοκία που συνταράσσει το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν έχει πει απολύτως τίποτα».

Οι πρωταθλητές Ελλάδας αναφέρουν επίσης οτι θα παρακολουθούν από κοντά τις εξελίξεις και μαζί με τον φίλαθλο κόσμο περιμένουν να βγουν όλα στο φως, από ανθρώπους με «καθαρά» χέρια που θα τιμωρήσουν τους ενόχους και θα τους αποβάλλουν από το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ όταν ξέσπασε το σκάνδαλο πολυιδιοκτησίας με την ΠΑΕ Ξάνθη, μιλούσε για σκευωρίες, χώριζε την Ελλάδα στα δύο και σκόρπιζε ύβρεις και απειλές χωρίς να απαντά επί της ουσίας.

Τώρα, που ένα νέο σκάνδαλο κακουργηματικής δωροδοκίας πριν από ένα μεγάλο ντέρμπι ξεσπά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, πάλι μιλά για σκευωρίες επιλέγοντας την υστερία και τον αποπροσανατολισμό του φίλαθλου κόσμου με λάσπη στον ανεμιστήρα.

Για μια ακόμα φορά αποφεύγει να μιλήσει για την ουσία του ζητήματος και για τους ανθρώπους από το περιβάλλον της που μετέφεραν τεράστια ποσά σε σακούλες με σκοπό να δωροδοκήσουν και να εκφοβίσουν ποδοσφαιριστή (ή ποδοσφαιριστές) του Άρη.

Αντί αυτού η ΠΑΕ ΠΑΟΚ επιλέγει να επιτίθεται με τρόπο χυδαίο, στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, στα στελέχη του, στους συγγενείς τους, ακόμα και σε ομάδες εκτός Ελλάδος.

Για την κακουργηματική δωροδοκία που συνταράσσει το ελληνικό ποδόσφαιρο, όμως δεν έχει πει απολύτως τίποτα.

Οι καταγγελίες έχουν ονόματα και διευθύνσεις, τόπους και ώρες. Και πλέον όλα είναι στα χέρια της Δικαιοσύνης.

Καλούμε τους συμμετέχοντες στην έρευνα να αντιληφθούν τη σοβαρότητα των στιγμών και περιμένουμε από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και το Υπουργείο Δικαιοσύνης να ξεκινήσουν άμεσα έρευνα για το πως ενώ το κεντρικό πρόσωπο της υπόθεσης κατέθετε στην Διεύθυνση Καταπολέμησης της Αθλητικής Βίας Θεσσαλονίκης ενώπιον του προϊσταμένου της κ. Κώστα Χρυσόπουλου, υπήρχε LIVE αναμετάδοση στην εκπομπή «Δίκη στο Open», σε κανάλι που ανήκει στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, παραβιάζοντας έτσι ευθέως το απόρρητο της εν λόγω κατάθεσης και διαδικασίας.

Με σεβασμό στην Ελληνική Δικαιοσύνη ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις και μαζί με όλο τον φίλαθλο κόσμο περιμένουμε να βγουν όλα στο φως, από ανθρώπους με «καθαρά» χέρια που θα τιμωρήσουν τους ενόχους και θα τους αποβάλλουν από το Ελληνικό ποδόσφαιρο».

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024