Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κανονικό bullying στον Σαμπιάνη με αστείες απειλές

Κανονικό bullying στον Σαμπιάνη με αστείες απειλές

Και αποπειράθηκαν να τον δωροδοκήσουν, και τον απείλησαν, και στο ντέρμπι δεν αγωνίστηκε. Και τώρα προσπαθούν να τον τρομάξουν με δήθεν «τιμωρία» δύο χρόνων.

Απίθανα πράγματα. Και μια ακόμη απόδειξη ότι σε αυτή τη χώρα τίποτα δεν είναι κανονικό. Η υπόθεση που εξελίσσεται στη Θεσσαλονίκη με την απόπειρα δωροδοκίας σε βάρος του Μάριου Σιαμπάνη είναι απολύτως ενδεικτική. Και κυρίως ο τρόπος με τον οποίο πιέζεται πλέον ο 20άχρονος τερματοφύλακας λες και δεν τον έφταναν οι απειλές που ήδη κατήγγειλε.

Ναι, αναγνώστη μου από την ώρα που ο Κώστας Καραπαπάς έκανε την καταγγελία για όσα συνέβησαν πριν το ΑΡΗΣ-ΠΑΟΚ η… μηχανή του κιμά δουλεύει στο full. Συζητάμε ένα τόσο σοβαρό θέμα και κάποιοι προφανώς εσκεμμένα επιχειρούν διαρκώς να αλλάξουν την ατζέντα.

Πρώτα λέει γιατί το κατήγγειλε ο Ολυμπιακός και όχι ο ΑΡΗΣ; Μα αυτό είναι το πρόβλημα; Ποιος έκανε τη καταγγελία, ή αν είναι γεγονός η απόπειρα δωροδοκίας; Την καταγγελία για το «ντου» στα αποδυτήρια του Πλατανιά στο Καραϊσκάκη δεν την έκανε ο ΠΑΟΚ;

Την καταγγελία του Γεωργία για το Ολυμπιακός-Βέροια δεν την έκανε ο Μελισσανίδης; Τα του… Ατρομήτου με τον Σα Πίντο και τον Αγγελόπουλο δεν τα κατήγγειλε ο Αλαφούζος; Γιατί τότε κανείς δεν εξέφρασε τις ίδιες απορίες και τώρα μοιάζουν όλοι έκπληκτοι;

Και τέλος πάντων αυτό είναι το λιγότερο. Εδώ υπάρχει μια συντονισμένη προσπάθεια ώστε ο Μάριος Σιαμπάνης και ποιος ξέρει ποιος άλλος, να νιώσει για τα καλά τον φόβο για το γεγονός ότι αποκαλύφθηκε μια τέτοια υπόθεση.

Ου μην και για παραδειγματισμό ώστε σε αυτές τις περιπτώσεις οι ποδοσφαιριστές να μη λένε την αλήθεια. Θα τιμωρηθεί λέει με 2 χρόνια αποκλεισμό γιατί πέρασε 48ώρο δίχως να καταγγείλει το συμβάν στον Εύοσμο.

Ποιος επινόησε βεβαίως αυτό το χρονικό περιθώριο δεν το λέει κανείς, απλούστατα διότι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στον κώδικα δεοντολογίας της ΕΠΟ. Και ο Γεωργέας που προχώρησε σε καταγγελία 4 χρόνια μετά τιμωρήθηκε; Και ο Καρυπίδης ο νυν γενικός αρχηγός του ΠΑΟΚ που έκανε τη καταγγελία έξι ημέρες αργότερα για το Ολυμπιακός-Πλατανίας;

Αντί να ενθαρρύνουμε ένα νέο παιδί να πει την αλήθεια και να συμβάλει στη διαλεύκανση μιας υπόθεσης προσπαθούμε να τον τρομάξουμε. Ακόμη και να τον κάνουμε να μετανιώσει. Λες και πείραξε κανέναν.

Ένα παιδί 20 χρονών. Δεν ασχολούμαστε με τη δωροδοκία αλλά πως θα τιμωρήσουμε έναν ποδοσφαιριστή που δήλωσε πως έγινε απόπειρα εναντίον του. Σου θυμίζω αναγνώστη μου ότι χθες βράδυ στο Open tv έπαιζε live η κατάθεση του μέσα από το Τμήμα Αθλητικής Βίας Θεσσαλονίκης. Ανήκουστα πράγματα. Ιστορίες για τις οποίες πρέπει να νιώθουν άπαντες ντροπή.

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024