Η Κυβέρνηση επέτρεψε στις ομάδες της Superleague 2 να αρχίσουν προπονήσεις και ο ΠΣΑΠ εξέφρασε την ικανοποίηση του. Ωστόσο, επισήμανε ότι το ίδιο πρέπει να συμβεί και με τη Football League, η οποία παραμένει σε αδράνεια.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΣΑΠ:
«Μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα αγωνιστικής απραξίας για τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές των δυο μικρότερων κατηγοριών και τα συνεχή δίκαια αιτήματα του ΠΣΑΠ προς όλους τους αρμόδιους φορείς, δόθηκε τελικά και με μεγάλη καθυστέρηση το «πράσινο φως» μόνο στη Super League 2.
Το αίτημά μας έγινε εν μέρει δεκτό και σε καμία περίπτωση δεν αποκαθιστά εξολοκλήρου την αδικία, καθώς εκατοντάδες συνάδελφοι μας που αγωνίζονται στην Football League θα συνεχίσουν να τη βιώνουν.
Ο ΠΣΑΠ τονίζει, για άλλη μία φορά, πως δεν πρέπει να γίνεται διαχωρισμός μεταξύ επαγγελματιών ποδοσφαιριστών. Η ιδιαιτερότητα του επαγγέλματος δεν επιτρέπει να χαθεί άλλος χρόνος και για αυτό προσκαλούμε όλους τους αρμόδιους φορείς, ο κάθε ένας από την πλευρά του, να πράξει ότι χρειάζεται ώστε όλο το επαγγελματικό ποδόσφαιρο να επανέλθει σε πλήρη αγωνιστική δράση».
Η Μύκονος Betsson ήταν ανταγωνιστική μόνο για ένα ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός «καθάρισε» στο δεύτερο (76-90) και προκρίθηκε με 2-0 νίκες στα ημιτελικά των play offs της Stoiximan GBL
LIVE: ΟΦΗ – Βόλος. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΟΦΗ – Βόλος για την 6η αγωνιστική των play offs 5-8 της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 4.
LIVE: Άρης – Λεβαδειακός. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άρης – Λεβαδειακός για την 6η αγωνιστική των play offs 5-8 της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.