Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παράσχος : «Συγκινημένος από την προσπάθεια των παικτών μου»

Παράσχος : «Συγκινημένος από την προσπάθεια των παικτών μου»

Ο έμπειρος τεχνικός του Απόλλωνα Σμύρνης μίλησε για την ήττα από την ΑΕΚ και στάθηκε στην προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του.

Απογοητευμένος από το αποτέλεσμα, αλλά ικανοποιημένος από την προσπάθεια της ομάδας του, δήλωσε ο Γιώργος Παράσχος, μετά την ήττα του Απόλλωνα Σμύρνης από την ΑΕΚ με 4-3.

Ο έμπειρος τεχνικός τόνισε ότι οι ποδοσφαιριστές του έκαναν υπερπροσπάθεια και προσπάθησαν μέχρι το τέλος να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Ενωση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Το τελικό σκορ μετράει αλλά τα παιδιά έκαναν υπερπροσπάθεια. Βλέπουμε ματς με πολλά γκολ τελευταία, δεν είναι για καρδιακούς. Έχω να δω πολλά χρόνια τέτοια εξέλιξη στο σκορ όπως στα ματς με Βόλο και το σημερινό. Κάναμε άσχημο ξεκίνημα μας αιφνιδίασαν και δεχτήκαμε τρία γκολ. Στο β’ ήμασταν μεταμορφωμένοι, ξεκινήσαμε για να ξαναμπούμε στο παιχνίδι, πιέσαμε τον αντίπαλο και όχι μόνο είμαι ευχαριστημένος, αλλά και συγκινημένος με την προσπάθεια των παιδιών.

Αργά ή γρήγορα θα βελτιωθούμε, να κάνουμε λιγότερα λάθη για να μη δεχόμαστε γκολ, αλλά και να σκοράρουμε πιο εύκολα. Θα προσπαθήσουμε με τον Παναιτωλικό και μετά στο χρόνο που θα έχουμε να ηρεμήσουμε γιατί είμαστε ταλαιπωρημένη ομάδα και πρέπει να αποκτήσουμε μεγαλύτερη φρεσκάδα και τρεξίματα για να ανταποκριθούμε».

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024