Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πώς θα εμβολιαστούν οι βουλευτές

Πώς θα εμβολιαστούν οι βουλευτές

Υπάρχουν σκέψεις στις κοινοβουλευτικές ομάδες των κομμάτων οι βουλευτές να κάνουν το εμβόλιό στις εκλογικές τους περιφέρειες

Όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί (πλην ελαχίστων περιπτώσεων) έχουν δηλώσει πως θα κάνουν το εμβόλιο. Μάλιστα, ο πρωθυπουργός κάλεσε όλους τους πολιτικούς αρχηγούς να κάνουν μαζί το εμβόλιο, αλλά αυτοί ακόμα δεν απάντησαν. Από τους πρώτους θα κάνει το εμβόλιο και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Με τους βουλευτές όμως τι γίνεται;

Σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», υπάρχουν σκέψεις στις κοινοβουλευτικές ομάδες των κομμάτων οι βουλευτές να κάνουν το εμβόλιό στις εκλογικές τους περιφέρειες. Μαζικός εμβολιασμός δεν προβλέπεται επί του παρόντος, ούτε εμβολιασμός στη Βουλή αφού το Κοινοβούλιο δεν διαθέτει αποθηκευτικούς χώρους για το εμβόλιο. Θα κάνουν όμως όλοι οι βουλευτές το εμβόλιο;

Ιδού η απορία.

Οι πρώτοι Έλληνες που εμβολιάσθηκαν

Πάντως θα πρέπει να ξέρετε ότι ήδη ορισμένοι Έλληνες έχουν κάνει εμβόλια. Άλλοι (που είναι γιατροί) και κατοικούν στη Βρετανία και άλλοι που κατοικούν στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Εις εξ αυτών ο Προκόπης Κουσταλλής έκανε το κινεζικό εμβόλιο όταν εταιρία στα Εμιράτα που εργαζόταν έφερε κινεζικά εμβόλια. Ο Κουσταλλής σε δηλώσεις του είπε πως αισθάνεται καλά και ότι ο οργανισμός του δεν παρουσίασε κάποια αντίδραση. Μετά από 21 ημέρες θα του χορηγηθεί η δεύτερη δόση και μετά από ένα μήνα θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί εάν ανέπτυξε αντισώματα.

Ένας άλλος Έλληνας γιατρός ο Πέτρος Τσαφρακίδης (ουρολόγος) έκανε το εμβόλιο στην Σκωτία. Όταν ρωτήθηκε για παρενέργειες απάντησε ότι νοιώθει «ένα ηπιότατο άλγος στο σημείο του εμβολίου, σαν ένα απλό εμβόλιο». Αναφέρει ωστόσο πως έχει ακούσει για δύο περιστατικά αλλεργικών αντιδράσεων ευρύτερα στη χώρα, ενώ και δύο νοσηλεύτριες του νοσοκομείου όπου εργάζεται εμφάνισαν εξανθήματα, αλλά, σύμφωνα με όσα είναι σε θέση να γνωρίζει, όπως λέει, πρόκειται για ήπιες γενικευμένες αντιδράσεις.

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024