Ο Καναδός αστυνομικός που τον τράβηξε η κάμερα να κόβει από εκδίκηση πρόστιμο σε αυτοκινητιστή που τόλμησε να τον ρωτήσει γιατί δε φορούσε μάσκα, όπως αποδεικνύεται έχει συγκρουσιακό ιστορικό.

Το TMZ απέκτησε ένα βίντεο από ένα περιστατικό τον Νοέμβριο του 2019 … με τον ίδιο αστυνομικό της Winnipeg να σταματά έναν αυτοκινητιστή.

Καταγραφή

Η γυναίκα που βιντεοσκόπησε το περιστατικό λέει ότι ο αρραβωνιαστικός της είδε τον αστυνομικό να κοιτάζει μέσα στο παράθυρο του οχήματός τους, οπότε ρώτησε: «Γιατί κοίταζεις το φορτηγό μου».

Αυτό νευρίασε τον αστυνομικό και τους απείλησε πως θα τους συλλάβει λέγοντας, «Αν μετρήσω μέχρι το 5, τότε θα θα σας φοράω  χειροπέδες».

Η γυναίκα ισχυρίζεται ότι ο αστυνομικός έβαλε τον αρραβωνιαστικό της στο πίσω κάθισμα του περιπολικού και απείλησε ότι θα συλλάβει την ίδια  αν συνέχιζε να τραβάει βίντεο.

Λέει ότι ο αστυνομικός τελικά άφησε τον αρραβωνιαστικό της να φύγει … αλλά τον αναγνώρισε όταν τον είδε να εκδίδει πρόστιμο αντεκδίκησης στις ειδήσεις.

‘Ενας αξιωματούχος λέει στο TMZ … και τα δύο βίντεο αποτελούν πλέον αντικείμενο έρευνας της Μονάδας Επαγγελματικών Προτύπων της Αστυνομικής Υπηρεσίας της Winnipeg.

Στο βίντεο η γυναίκα απειλείται με πρόστιμο μόνο και μόνο γιατί ρώτησε τον αστυνομικό γιατί δε φορούσε τη μάσκα του…

Βίντεο

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr