Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός : Αρκετά τα προβλήματα ενόψει της αναμέτρησης στη Λαμία

Ολυμπιακός : Αρκετά τα προβλήματα ενόψει της αναμέτρησης στη Λαμία

Ο Ολυμπιακός πηγαίνει στη Λαμία για να κάνει τη δουλειά του, χωρίς τον Φορτούνη, με τους Καμαρά, Εμβιλά να πονούν, τον Βινάγκρε εκτός, αλλά τον Μπρούμα υγιή

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για το παιχνίδι με τη Λαμία, αλλά τα προβλήματα δε λείπουν. Το αντίθετο. Κάθε μέρα προκύπτει και ένα καινούριο.

Ο Κώστας Φορτούνης υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και από τα αποτελέσματα επιβεβαιώθηκε ότι έχει πρόβλημα στον οπίσθιο μηριαίο.

Αυτό σημαίνει ότι ο αρχηγός του Ολυμπιακού δε θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα του στο παιχνίδι με τη Λαμία. Και παράλληλα δίνει μάχη για να προλάβει την αναμέτρηση με την ΑΕΚ, την Τετάρτη. Με τις πιθανότητες να είναι μοιρασμένες, αλλά με τον 28χρονο επιτελικό μέσο των Πειραιωτών να επιθυμεί διακαώς να αγωνιστεί κόντρα στην… αγαπημένη του ομάδα.

Επίσης, ο Μάντι Καμαρά, μπορεί να συμμετείχε στην προπόνηση, αλλά δεν είναι καλά. Έχει ενοχλήσεις στους δικεφάλους του. Ο Μαρτίνς το γνωρίζει και γι’ αυτόν το λόγο ζήτησε από τον παίκτη να μη φορτσάρει στο πρόγραμμα. Καθώς είναι στο κόκκινο και στο Ρέντη θέλουν να αποσοβήσουν πιθανό τραυματισμό του.

Από εκεί και πέρα, ενοχλήσεις έχει εδώ και αρκετές ημέρες και ο Εμβιλά, αλλά δεν είναι τέτοιες που να προκαλέσουν απουσία του από το παιχνίδι στη Λαμία. Είναι το ίδιο πρόβλημα που είχε και στο παιχνίδι με το Βόλο, όπου έμεινε εκτός και έχει προκύψει από την κούραση των συνεχόμενων αγώνων.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, στην προπόνηση της Παρασκευής ο Ρούμπεν Βινάγκρε δεν ακολούθησε το πρόγραμμα.

Ο πορτογάλος αριστερός μπακ πήγε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και ισχυρίστηκε ότι τον ενοχλεί ο αστράγαλός του, με αποτέλεσμα να μην προπονηθεί και να κάνει μόνο θεραπεία. Θέτοντας εαυτόν εκτός αγώνα. Και επιβεβαιώνοντας ότι οι ημέρες του στον Πειραιά είναι μετρημένες.

Από εκεί και πέρα, το ευχάριστο για τον Μαρτίνς είναι ότι θα έχει στη διάθεσή του τον Μπρούμα. Ο πορτογάλος εξτρέμ έβγαλε όλη την προπόνηση, δεν είναι απολύτως έτοιμος, αλλά είναι πολύ πιθανό να βρίσκεται στην αποστολή των Πειραιωτών στη Λαμία, για να βοηθήσει. Σε ένα παιχνίδι, όπου ο Μαρτίνς θα ξεκινήσει πρώτη φορά βασικό τον Τιάγκο Σίλβα, αλλά πιθανότατα και τον Πέπε.

Αξίζει σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι ο Μαρτίνς είχε και κατ’ ιδίαν συζήτηση με τον Μπρούμα πριν από την προπόνηση της Παρασκευής. Τον φώναξε στο γραφείο του, συζήτησαν και στη συνέχεια ο δανεικός από την Αϊντχόφεν εξτρέμ προπονήθηκε και έδειξε ανεβασμένος.

Sports in

Έφερε τη σειρά στα ίσια με μπρέικ το Μαϊάμι (vid)

Οι Χιτ σόκαραν τους Σέλτικς, καθώς επικράτησαν με 111-101 στη Βοστώνη και έφεραν στα ίσια (1-1) τη σειρά του πρώτου γύρου των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024