Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το National Geographic μας ταξιδεύει εν μέσω καραντίνας

Το National Geographic μας ταξιδεύει εν μέσω καραντίνας

Από τα υψίπεδα των Ιμαλαΐων μέχρι την τάφρο των Μαριανών, κάθε γωνιά του πλανήτη –και όχι μόνο- έρχεται στην οθόνη μας, μέχρι να μπορέσουμε να πετάξουμε και πάλι

Βουτιά στον βυθό ή ανάβαση στις πιο επικίνδυνες κορυφές του πλανήτη; Ή γιατί όχι: Ταξίδι μέχρι τις άκρες του γαλαξία μας, στο σκοτεινό, αδιαπέραστο κενό του διαστήματος. Δεν παίζουμε με τον πόνο του lockdown. Τα ταξίδια μας δεν σταμάτησαν ποτέ, απλώς προσωρινά στριμώχτηκαν στην οθόνη της τηλεόρασής μας (ή του tablet ή ακόμη και του κινητού μας), χάρη στη μαγεία του National Geographic, που παρακολουθούμε αδιαλείπτως μέσω του Vodafone TV. Και τα δώρα που κρύβει για εμάς είναι αμέτρητα –και πιο κυριολεκτικά από ό,τι φαντάζεστε.

Και του ύψους και του βάθους

Παγωμένη Ανταρκτική ή καυτός Αμαζόνιος; Γεμάτος αντιθέσεις, ύψη και βυθούς, ορμητικά ποτάμια και ερήμους που εντελώς αναπάντεχα σφύζουν από ζωή, ο πλανήτης μάς περιμένει να τον ανακαλύψουμε. Ο φακός του National Geographic δεν γνωρίζει όρια και σύνορα. Τρυπώνει στις πιο μυστικές σπηλιές, βουτά στα μεγαλύτερα βάθη, ίπταται πάνω από τις πιο μοναχικές κορυφές. Κι εμείς γεμάτοι δέος παρακολουθούμε την πορεία του και μαγευόμαστε εξίσου από τα μεγαλύτερα κήτη και τα μικρότερα έντομα.

Ώρα για εκτόξευση

Τροπόσφαιρα, στρατόσφαιρα, ιονόσφαιρα, εξώσφαιρα… Αντίο, γη! Το ταξίδι στο διάστημα ξεκίνησε και η εκτόξευση δεν θα μπορούσε να είναι πιο ομαλή. Αντιμέτωποι με το άπειρο από την άνεση του καναπέ μας, αγκαλιά με το tablet ή το laptop μας, άλλοτε νιώθουμε μικροί μπροστά στην απεραντοσύνη του σύμπαντος κι άλλοτε δεν μπορούμε παρά να θαυμάσουμε τα επιτεύγματα της επιστήμης, που έφερε τον άνθρωπο τόσο κοντά με τα αστέρια.

Δώρα για τα νοητά και τα πραγματικά μας ταξίδια

Τα νοητά μας ταξίδια είναι δώρα από μόνα τους, όμως αυτή τη φορά οι φανατικοί της εξερεύνησης θα κερδίσουμε πολλά περισσότερα. Οι πιο τυχεροί από εμάς, θα αναβαθμίσουν την εμπειρία θέασης αποκτώντας από μια Smart TV ULTRA HD 65” μέσα από την οποία θα μπορούν να απολαμβάνουν απολαυστικά ντοκιμαντέρ και τον υπόλοιπο πλούσιο κατάλογο του Vodafone TV.

Το δώρο μας συμπληρώνεται ιδανικά με την προσθήκη ενός ολοκληρωμένου DSLR φωτογραφικού σετ, για να αποτυπώσουμε τις δικές μας εξερευνητικές εμπειρίες και αναμνήσεις, φωτογραφίζοντας τα ταξίδια που μας επιφυλάσσει το μέλλον. Η διαδικασία προς τη νίκη μας είναι απλή: Μπαίνοντας στο vodafone.gr μέχρι τις 10 Ιανουαρίου 2021, συμπληρώνουμε τη φόρμα συμμετοχής και μπαίνουμε αυτομάτως στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 11 Ιανουαρίου, είτε είμαστε συνδρομητές Vodafone TV είτε όχι.

Ατέλειωτες θεματικές

Με περισσότερες από 40 θεματικές κατηγορίες και πάνω από 700 ντοκιμαντέρ, το National Geographic+, η πρωτοποριακή υπηρεσία on demand διανομής περιεχομένου, φέρνει στο σπίτι μας τα πιο συναρπαστικά ντοκιμαντέρ μέσα από την πλατφόρμα του Vodafone TV. Διάστημα, Ιστορία, Επιστήμη, Κλιματική Αλλαγή, Προσωπικότητες, Παγκόσμιοι Πολιτισμοί, Δεινόσαυροι, Αυτοκίνητα, Είδη Υπό Εξαφάνιση… Κάθε θεματική μπορεί –και αξίζει- να βρει το χώρο της στην οθόνη μας. Από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα και ανακαλύψεις των φυσικών επιστημών, της περιβαλλοντικής συντήρησης, του παγκόσμιου πολιτισμού και της αρχαιολογίας, μέχρι τις σημαντικότερες στιγμές της ιστορίας, των αποστολών στο διάστημα και της εθνογραφίας, η τόσο καταπιεσμένη ανάγκη μας για εξερεύνηση ικανοποιείται με τον καλύτερο τρόπο.

Με την προσθήκη του στο Vodafone TV, το National Geographic συμπληρώνει ένα ήδη πλούσιο περιεχόμενο, διαθέσιμο για να το παρακολουθήσουμε όποια στιγμή θελήσουμε και από όποια συσκευή προτιμάμε, με ή χωρίς τη χρήση αποκωδικοποιητή. Αθλητικά κανάλια (Novasports & Eurosport), νέες ταινίες αμέσως μετά το σινεμά, ντοκιμαντέρ, δωρεάν σειρές και ταινίες, περιεχόμενο με τη σφραγίδα ποιότητας της HBO και ένας πλούσιος κατάλογος παιδικών σειρών και ταινιών μας περιμένουν για να τα ανακαλύψουμε.

Ανακαλύψτε τα νέα πακέτα Vodafone TV εδώ.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024