Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Εξασφάλισε την πρώτη θέση η Αϊντχόφεν (4-0), Νάπολι και Σοσιεδάδ στους «32» (1-1)

Εξασφάλισε την πρώτη θέση η Αϊντχόφεν (4-0), Νάπολι και Σοσιεδάδ στους «32» (1-1)

Η Αϊντχόφεν επικράτησε (4-0) της Ομόνοιας για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League και «κλείδωσε» την πρωτιά, όπως έκανε και η Νάπολι, η οποία ήρθε ισόπαλη (1-1) με τη Σοσιεδάδ. Στους «32» της διοργάνωσης και οι Βάσκοι.

Η Αϊντχόφεν επικράτησε 4-0 της Ομόνοιας, πέτυχε την 4η νίκη της στους ομίλους του Europa League και πέρασε ως πρώτη στους «32» του Europa League, ενώ η Νάπολι έμεινε στο 1-1 με τη Σοσιεδάδ και πήρε την πρωτιά στον όμιλό της, με τη Σοσιεδάδ να παίρνει την πρόκριση μαζί με τους «παρτενοπέι».

Αϊντχόφεν – Ομόνοια 4-0

Η Αϊντχόφεν κέρδισε 4-0 την Ομόνοια και εξασφάλισε την πρωτιά του ομίλου, ενώ η κυπριακή ομάδα ολοκλήρωσε τη φετινή της πορεία στην τελευταία θέση με 4 βαθμούς.

Οι Ολλανδοί επέβαλλαν από νωρίς τον ρυθμό τους, ασκώντας πίεση στους Κύπριους, αλλά χωρίς να απειλούν με αξιώσεις την εστία του Φαμπιάνο.

Η πρωτοπόρος του ομίλου βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 36ο λεπτό, με τον Μαξ να κάνει το γύρισμα από τα αριστερά και τον Μάλεν με κοντινή προβολή να σημειώνει το 1-0.

Οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι που έκανε ο Λέσιακς πάνω στον Νταμφρίς και ο δεξιός μπακ των Ολλανδών εκτέλεσε εύστοχα για το 2-0 στο 63ο λεπτό. Η Ομόνοια προσπάθησε να απαντήσει λίγο αργότερα και έχασε μεγάλη ευκαιρία, καθώς οι Κύπριοι κέρδισαν πέναλτι στο 70ό λεπτό αλλά ο Γκόμεθ έστειλε την μπάλα άουτ.

Νάπολι – Σοσιεδάδ 1-1

Η Νάπολι πήρε τη νίκη απέναντι στη Σοσιεδάδ (1-0) και απέκλεισε τους Βάσκους από τη διοργάνωση, καθώς στο άλλο ματς του ομίλου η Άλκμααρ ήρθε ισόπαλη (1-1) με την Ριέκα και πήρε εκείνη την πρόκριση για την επόμενη φάση.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν πολύ δυνατά στο ματς και δημιούργησαν την πρώτη καλή φάση στο 13ο λεπτό, με τον Οσπίνα να αποκρούει το σουτ του Χοσέ, ενώ η προσπάθεια του Πόρτου έξι λεπτά αργότερα πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

Η ομάδα του Γκατούζο ισορρόπησε στα επόμενα λεπτά και απείλησε στο 26ο λεπτό με τον Μπακαγιόκο και ευτύχησε να πάρει το προβάδισμα με το φοβερό σουτ του Ζιελίνσκι μέσα από την περιοχή στο 35ο λεπτό, ο οποίος έκανε το 1-0.

Η Σοσιεδάδ ήταν πιο επικίνδυνη στο δεύτερο μέρος και έχασε μεγάλες ευκαιρίες για την ισοφάριση. Στο 53ο λεπτό ο Μερίνο έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή αλλά δεν σημάδεψε σωστά, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Χοσέ δεν πρόλαβε να βρει όπως ήθελε την μπάλα.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα:

Γιούνγκ Μπόις – Κλουζ 2-1

ΤΣΣΚΑ Σόφιας – Ρόμα 3-1

Ντούνταλκ – Άρσεναλ 2-4

Ραπίντ Βιέννης – Μόλντε 2-2

Μπάγερ Λεβερκούζεν – Σλάβια Πράγας 4-0

Χαποέλ Μπερ Σέβα – Νις 1-0

Λεχ Πόζναν – Ρέιντζερς 0-2

ΠΑΟΚ – Γρανάδα 0-0

Ριέκα – Αλκμάαρ 2-1

Σταντάρ Λιέγης – Μπενφίκα 2-2

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024