Την παράταση της καταβολής του δώρου Χριστουγέννων μέχρι το Μάρτιο του 2021 ζητά με αίτημά του το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά, σημειώνοντας πως αντίστοιχη ρύθμιση ίσχυσε και με το δώρο Πάσχα.

Τρίμηνη παράταση της καταβολής του δώρου Χριστουγέννων, μέχρι το Μάρτιο του 2021, ζητά με αίτημά του το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά.

Ειδικότερα, ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά, Γιάννης Βουτσινάς απέστειλε επιστολή προς τους αρμόδιους υπουργούς Εργασίας, Γ. Βρούτση και Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα, ζητώντας την παράταση του χρόνου καταβολής του επιδόματος δώρου Χριστουγέννων έως τον Μάρτιο του νέου έτους.

«Με δεδομένο ότι η μη καταβολή του δώρου Χριστουγέννων αποτελεί ποινικό αδίκημα για τους εργοδότες, κινδυνεύουν οι έμποροι και επιχειρηματίες των κλειστών επιχειρήσεων να οδηγηθούν στη φυλακή σε συνθήκες ανωτέρας βίας» αναφέρει η επιστολή του ΕΕΠ.

«Με κλειστά καταστήματα και επιχειρήσεις, που δεν ξέρουν αν και πότε θα ανοίξουν και με καθημερινά λουκέτα στην αγορά, αυτό που ζητάμε είναι το αυτονόητο» προσθέτει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά, υπογραμμίζοντας ότι αντίστοιχη παράταση είχε δοθεί και για το δώρο Πάσχα την περίοδο του πρώτου lockdown.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr