Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Alfa Romeo Stelvio Veloce Ti: Ανεβάζοντας τους Τόνους

Alfa Romeo Stelvio Veloce Ti: Ανεβάζοντας τους Τόνους

Η ιταλική φίρμα προσθέτει στις επιλογές της Stelvio μια νέα πιο σπορ προσανατολισμού και… εξοπλισμού έκδοση στα πρότυπα της Veloce Ti έκδοσης της Julia, αναδεικνύοντας το δυναμισμό του ιταλικού SUV.

Οι Ιταλοί σπανίως αφήνουν τις ευκαιρίες για να αναδείξουν τον δυναμισμό των αυτοκινήτων τους να πάνε χαμένες, έτσι μετά την Julia εφαρμόζουν τη συνταγή Veloce Ti και στο πρώτο SUV μοντέλο τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι το αρκτικόλεξο Ti από τις λέξεις Turismo Internazionale σηματοδοτούσε ανέκαθεν τα πλέον πολυτελή μοντέλα της ιταλικής φίρμας ενώ το Veloce τις ισχυρότερες εκδόσεις , κανόνες από τους οποίους δεν παρεκκλίνει ούτε η νέα έκδοση της Stelvio.

Έτσι, η Stelvio Veloce Ti η οποία αναμένεται να είναι διαθέσιμη προς παραγγελία από τις αρχές της νέας χρονιάς, διαθέτει ένα πιο επιθετικά σχεδιασμένο πίσω προφυλακτήρα, πιο σκούρα λογότυπα, φιμέ παράθυρα με μαύρο περίγραμμα ενώ επωφελείται από νέου σχεδιασμού πεντάκτινες μαύρες ζάντες 21 ιντσών.

Ανάλογο είναι το «σκηνικό» και στο εσωτερικό της που αντλεί επιρροές από την κορυφαία έκδοση Quadrifoglio, διαθέτοντας αλουμινένια πεντάλ και paddles, σπορ καθίσματα με επενδύσεις δέρματος/Alcantara καθώς και πλήθωρα αισθητικών λεπτομερειών από ανθρακόνημα στο ταμπλό και την κεντρική κονσόλα.

Όπως ισχύει για τις εκδόσεις με το διακριτικό Veloce, η Τi επωφελείται από τον turbo δίλιτρο κινητήρα βενζίνης με απόδοση 280 ίππους και 400 Nm ροπής. Ο κινητήρας συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων που μεταδίδει την κίνηση και στους τέσσερις τροχούς.

Παράλληλα με την προσθήκη της νέας έκδοσης εξοπλισμού, η Alfa έχει φροντίσει, με αφορμή τις αναβαθμίσεις που άπτονται των προδιαγραφών Euro 6d, να προχωρήσει σε στοχευμένες αλλαγές και στις υπόλοιπες εκδόσεις της Stelvio που διαθέτει ένα εμπλουτισμένο με νέες διασυνδεδεμένες εφαρμογές, σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης ενώ επωφελείται από λειτουργία Wi-Fi hotspot, σύστημα κλήσης έκτακτης ανάγκης καθώς και αναβαθμισμένο σύστημα πλοήγησης που παρέχει δεδομένα για τις συνθήκες κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024