Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΟΚ : Χωρίς Ροντρίγκο και Μπίσεσβαρ – με Κωνσταντέλια κόντρα στη Γρανάδα

ΠΑΟΚ : Χωρίς Ροντρίγκο και Μπίσεσβαρ – με Κωνσταντέλια κόντρα στη Γρανάδα

Στα «πιτς» για την τελευταία αγωνιστική του Europa League κόντρα στη Γρανάδα έμεινε ο Ροντρίγκο, με τον νεαρό Κωνσταντέλια να συμπεριλαμβάνεται για την αναμέτρηση με τους Ισπανούς. Εκτός αποστολής έμεινε και ο Μπίσεσβαρ.

Σε ρυθμούς Γρανάδα κινείται ο ΠΑΟΚ, καθώς ο Δικέφαλος του Βορρά δίνει τον τελευταίο του φετινό ευρωπαϊκό αγώνα απέναντι στην ισπανική ομάδα. Ο Πάμπλο Γκαρσία έκανε γνωστή την αποστολή για την αυριανή αναμέτρηση, με τον Ροντρίγκο να μένει εκτός λόγω του τραυματισμού του και τον νεαρό Κωνσταντέλια να δίνει το «παρών». Εκτός αποστολής έμεινε και ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

«Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ματς με τους Ισπανούς ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (09.12) στη Νέα Μεσημβρία. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις ενεργοποίησης, rondo, τακτική και δουλειά στις στατικές φάσεις.

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ενώ ο Ροντρίγκο Σοάρες έκανε θεραπεία κι ασκήσεις στο γυμναστήριο και την πισίνα. Εκτός από τη μάχη κόντρα στους Ισπανούς είναι ο τιμωρημένος Δημήτρης Γιαννούλης , αλλά και ο τραυματίας Ενέα Μιχάι.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε και η αποστολή του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με τη Γρανάδα. Αναλυτικά, οι παίκτες που συμμετέχουν σε αυτή είναι οι:

Πασχαλάκης , Ζίβκοβιτς , Ουαγκέ , Λύρατζης , Κρέσπο , Βαρέλα , Ίνγκασον , Μιχαηλίδης , Εσίτι, Τσιγγάρας , Ντόουγκλας , Ελ Καντουρί , Νινούα , Σβαμπ , Βρακάς , Μουργκ , Α.Ζίβκοβιτς , Κωνσταντέλιας, Σφιντέρσκι , Τζόλης , Τσόλακ , Κούτσιας .

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024