Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ολμπράιτον : «Πάντα υπάρχουν λόγοι για να νικήσεις ένα ματς»

Ολμπράιτον : «Πάντα υπάρχουν λόγοι για να νικήσεις ένα ματς»

Ο 31χρονος μέσος εκπροσώπησε τους παίκτες της Λέστερ στη συνέντευξη τύπου ενόψει του αυριανού (10/12) ματς με την ΑΕΚ.

Ο Μαρκ Ολμπράιτον μίλησε στη συνέντευξη τύπου ενόψει του αυριανού (10/12) αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ και στάθηκε στη σημασία που έχει για τις «αλεπούδες» το τρίποντο.

Ο 31χρονος μέσος υπογράμμισε πως το Europa League είναι μια ευκαιρία για διάκριση για τον αγγλικό σύλλογο.

Για το πως έχει ανταποκριθεί η Λέστερ σε Europa League και Premier League: «Νομίζω ότι έχουμε ανταποκριθεί καλά. Την τελευταία φορά που αγωνιστήκαμε στην Ευρώπη είχε επηρεαστεί η φόρμα μας στο πρωτάθλημα. Προσπωπικά το έχω ευχαριστηθεί. Μας προσφέρει περισσότερη συγκέντρωση και δεν έχουμε χρόνο να χαλαρώσουμε».

Για την αποχώρηση των Παρί και Μπασάκσεχιρ από τη χθεσινή αναμέτρηση: «Δεν έβλεπα το παιχνίδι, αλλά έχω διαβάσει τι έγινε και πρέπει να ζυγίσεις την κατάσταση. Η καλύτερη αντίδραση από τη μεριά μας θα ήταν να μαζευτούμε και να συζητήσουμε τι συμβαίνει. Και αν θα πρέπει να αποχωρήσουμε, θα αποχωρήσουμε. Υπάρχουν μεγαλύτερα πράγματα από το ποδόσφαιρο και θα πρέπει να αναδείξουμε το πρόβλημα».

Για το αν το ποδόσφαιρο κερδίζει τη μάχη κατά των διακρίσεων: «Δεν το έχουμε συζητήσει πολύ. Προσωπικά δεν θεωρώ πως τα πράγματα βαδίζουν στη σωστή κατεύθυνση. Οι άνθρωποι που προσπαθούν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα κάνουν μια εξαιρετική δουλειά αλλά όλοι χρειάζεται να είμαστε ενωμένοι σε αυτό».

Για τον αγώνα με την ΑΕΚ: «Η άποψή μου είναι ότι πρέπει να πηγαίνουμε με την ίδια νοοτροπία είτε χρειαζόμαστε το αποτέλεσμα είτε όχι. Πάντα υπάρχει λόγος για να νικήσεις σε ένα παιχνίδι, ακόμα και αν ο στόχος είναι για να διατηρήσεις αυτή τη νοοτροπία. Μόνο αρνητικό θα είναι η ήττα σε ένα ματς».

Για το αν η Λέστερ μπορεί να κατακτήσει φέτος στο Europa League: «Έχουμε μιλήσει για την ευκαιρία που αποτελεί το Europa League για μας. Έχουμε δει ότι οι αγγλικοί σύλλογοι τα έχουν πάει καλά τα προηγούμενα χρόνια. Είναι καλό για την ομάδα. Έχουμε μεγάλο ρόστερ και αν παλεύουμε μόνο σε ένα μέτωπο, τότε θα το χάσουμε και θα είμαστε απογοητευμένοι. Τον Δεκέμβρη υπάρχουν συνεχόμενα ματς και όλοι οι παίκτες χρειάζονται είτε είναι βασικοί είτε όχι. Αυτό βοηθάει και την ομάδα και τον προπονητή».

Για το γεγονός ότι παίζει και ως μπακ και ως εξτρέμ: «Ναι, είναι κάτι διαφορετικό σε σχέση με αυτό που είχα συνηθίσει τα τελευταία χρόνια. Το τεχνικό τιμ με βοηθάει σε αυτό και πως να πρεσάρω πιο ψηλά. Έχει να κάνει με τις αποφάσεις που παίρνεις όταν είσαι στο γήπεδο. Μου αρέσει που παίζω και δουλεύω σκληρά για να κάνω ακόμα πιο δύσκολη την απόφαση του προπονητή μου για το ποιον θα επιλέξει».

Για το αν η Λέστερ έχει την ευκαιρία για μια ιστορική στιγμή στο Europa League φέτος: «Νομίζω πως το Europa League θα είναι ξεχωριστό φέτος. Θέλουμε να τα πάμε καλά και να πάμε όσο πιο μακριά μπορούμε. Σίγουρα δεν είναι το ίδιο χωρίς τους οπαδούς, αλλά είμαστε αποφασισμένοι σαν να παίζαμε στο Champions League με γεμάτο γήπεδο. Έχουμε τη δυνατότητα να πετύχουμε κάτι ξεχωριστό και να αποτελέσουμε κάτι ιδιαίτερο για την ιστορία του συλλόγου».

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024