Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δείτε τις στολές για την πρώτη «τουριστική» πτήση στο διάστημα από την Virgin Galactic

Δείτε τις στολές για την πρώτη «τουριστική» πτήση στο διάστημα από την Virgin Galactic

Η γνωστή μάρκα αθλητικών ειδών Under Armour σχεδίασε τις στολές για το πρώτο εμπορικό διαστημικό ταξίδι της Virgin Galactic.

Η γνώστη αμερικάνικη μάρκα αθλητικών ειδών Under Armour σχεδίασε τα ρούχα και τα παπούτσια που θα φορούν οι πιλότοι στην πρώτη εμπορική διαστημική πτήση της Virgin Galactic η οποία είναι προγραμματισμένη για το τέλος του μήνα.

Σύμφωνα με τους εκπροσώπους της εταιρίας οι στολές σχεδιάστηκαν έτσι ώστε να προσφέρουν αίσθηση αυτοπεποίθησης στους πιλότους χωρίς όμως να αποσπούν την προσοχή.

Όλες είναι φτιαγμένες από μπλε ρουά υλικό και μαύρα πάνελ στην πίσω πλευρά των χεριών, δεξιά και αριστερά του κορμού και πάνω από τα πέλματα.

Introducing the spacesuits our pilots will wear when they fly private astronauts on life-changing journeys to space and…

Δημοσιεύτηκε από Virgin Galactic στις Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου 2020

Κάθε στολή ζυγίζει λίγο παραπάνω από ένα κιλό και παρέχει άνεση σε όλα τα στάδια ενός ταξιδιού —από την αρχική επιτάχυνση έως τη μηδενική βαρύτητα.

Τα μαξιλαράκια στο ύψος των ώμων έχουν σκοπό να προσφέρουν λίγη περισσότερη άνεση στους πιλότους που σε συνθήκες μηδενικής βαρύτητας θα δένονται στις θέσεις τους με ειδικούς ιμάντες.

«Όλες οι στολές έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν άνεση, στήριξη, ευκινησία και τη δυνατότητα διαχείρισης της θερμοκρασίας» αναφέρει ο Randall Harward, υπεύθυνος της Under Armour στον τομέα Material and Manufacturing Innovation.

«Στόχος μας ήταν να φτιάξουμε μια στολή που αφήνει σε κάθε πιλότο —όπως και οποιονδήποτε αθλητή— μια αίσθηση αυτοπεποίθησης χωρίς να τον αποσπά καθόλου τις στιγμές που θα πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένος. Συνολικά ήταν μια καταληκτική εμπειρία.» πρόσθεσε.

Η αποστολή της Virgin Galactic είναι προγραμματισμένη για το τέλος του μήνα ενώ οι έξι επιβάτες της έχουν πληρώσει εισιτήριο 250.000 δολαρίων έκαστος.

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024