Φωτογραφίες: Automedia

To μοντέλο της Jeep συνελήφθη από το φωτογραφικό κατά τη διάρκεια χειμερινών δοκιμών εξέλιξης καθώς προβάρει τις αλλαγές που θα ενσωματωθούν στην ανανεωμένη εκδοχή του η οποία αναμένεται στα τέλη του 2021.

Εκ πρώτης όψεως το Compass δείχνει να διαθέτει διαφορετικού σχεδιασμού και πιο στενά κεντρικά φωτιστικά σώματα τα οποία σε κάθε περίπτωση θα πλαισιώνουν την διάσημη γρίλια που δεν αναμένεται να αλλάξει σημαντικά κυρίως σε ό,τι αφορά τον αριθμό των κάθετων ράβδων.

Στο πίσω τμήμα, οι αλλαγές περιορίζονται στο κατώτερο τμήμα του προφυλακτήρα, στο διαχύτη και στα φωτιστικά σώματα χωρίς ωστόσο να αλλάζουν δραστικά την συνολική εικόνα.

Αυτό που αντιθέτως αναμένεται να αλλάξει δραστικά είναι το εσωτερικό του με κυρίαρχη την προσθήκη μιας νέας, οθόνης σε στυλ ταμπλέτας για το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης η οποία θα συμπαρασύρει το συνολικό design του ταμπλό, προσδίδοντας μια συνολικά πιο σύγχρονη και πιο ψηφιακή εικόνα στο μοντέλο της Jeep.

Στοχευμένες αλλαγές αναμένεται να υπάρξουν στους κινητήρες οι οποίοι θα υπόσχονται μεγαλύτερη αποδοτικότητα χωρίς φυσικά να αλλοιώνεται ο περιπετειώδης και σκληροτράχηλος χαρακτήρας του μοντέλου.

Νέα… σταθερή αξία αναμένεται να αποτελέσει η νεομφανιζόμενη plug-in υβριδική έκδοση η οποία δεν αποκλείεται να… πολλαπλασιαστεί κατά την ανανέωση προσφέροντας ακόμα περισσότερες επιλογές σε ό,τι αφορά την ισχύ εν όψει και των ολοένα πιο αυστηρών προδιαγραφών για τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο