Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Jeep Compass 2022: Ηλεκτρομαγνητική ενέργεια

Jeep Compass 2022: Ηλεκτρομαγνητική ενέργεια

Το Compass προετοιμάζεται να υποδεχτεί την ανανεωμένη εκδοχή του η οποία αναμένεται να φέρει μαζί της στοχευμένες βελτιώσεις σε κάθε επίπεδο.

Φωτογραφίες: Automedia

To μοντέλο της Jeep συνελήφθη από το φωτογραφικό κατά τη διάρκεια χειμερινών δοκιμών εξέλιξης καθώς προβάρει τις αλλαγές που θα ενσωματωθούν στην ανανεωμένη εκδοχή του η οποία αναμένεται στα τέλη του 2021.

Εκ πρώτης όψεως το Compass δείχνει να διαθέτει διαφορετικού σχεδιασμού και πιο στενά κεντρικά φωτιστικά σώματα τα οποία σε κάθε περίπτωση θα πλαισιώνουν την διάσημη γρίλια που δεν αναμένεται να αλλάξει σημαντικά κυρίως σε ό,τι αφορά τον αριθμό των κάθετων ράβδων.

Στο πίσω τμήμα, οι αλλαγές περιορίζονται στο κατώτερο τμήμα του προφυλακτήρα, στο διαχύτη και στα φωτιστικά σώματα χωρίς ωστόσο να αλλάζουν δραστικά την συνολική εικόνα.

Αυτό που αντιθέτως αναμένεται να αλλάξει δραστικά είναι το εσωτερικό του με κυρίαρχη την προσθήκη μιας νέας, οθόνης σε στυλ ταμπλέτας για το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης η οποία θα συμπαρασύρει το συνολικό design του ταμπλό, προσδίδοντας μια συνολικά πιο σύγχρονη και πιο ψηφιακή εικόνα στο μοντέλο της Jeep.

Στοχευμένες αλλαγές αναμένεται να υπάρξουν στους κινητήρες οι οποίοι θα υπόσχονται μεγαλύτερη αποδοτικότητα χωρίς φυσικά να αλλοιώνεται ο περιπετειώδης και σκληροτράχηλος χαρακτήρας του μοντέλου.

Νέα… σταθερή αξία αναμένεται να αποτελέσει η νεομφανιζόμενη plug-in υβριδική έκδοση η οποία δεν αποκλείεται να… πολλαπλασιαστεί κατά την ανανέωση προσφέροντας ακόμα περισσότερες επιλογές σε ό,τι αφορά την ισχύ εν όψει και των ολοένα πιο αυστηρών προδιαγραφών για τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα.

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024