
Γυναικολόγος στα Γιαννιτσά πέθανε από κοροναϊό – Δεν είχε υποκείμενα νοσήματα
Συνολικά δέκα υγειονομικοί έχουν χάσει τη ζωή του από την αρχή της πανδημίας.
Δεν έχει τέλος η τραγωδία με την πανδημία στην Ελλάδα, καθώς πέθανε ένας ακόμη υγειονομικός υπάλληλος στα Γιαννιτσά. Συνολικά δέκα υγειονομικοί έχουν χάσει τη ζωή του από την αρχή της πανδημίας.
O γυναικολόγος του νοσοκομείου Γιαννιτσών έχασε τη μάχη με τον κοροναϊό την Παρασκευή το απόγευμα.
Ο ίδιος δεν είχε υποκείμενα νοσήματα ενώ ήταν πατέρας ενός παιδιού.
Ο γιατρός ζούσε στη Θεσσαλονίκη και όταν νόσησε νοσηλεύτηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.
Τις τελευταίες ημέρες επιβαρύνθηκε η κατάσταση του με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί σε ΜΕΘ-Covid του νοσοκομείου.
Το δεύτερο κύμα «λυγίζει» τους εργαζόμενους του ΕΣΥ
Νωρίτερα σήμερα έγινε γνωστό από τον Πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο, πως μάχη με τον κοροναϊό έχασε και ένας 60χρονος νοσηλευτής του νοσοκομείου Παπαγεωργίου.
«Σήμερα θρηνούμε τον ένατο συνάδελφο από κοροναϊό. Ο 60χρονος νοσηλευτής έχασε τη μάχη με τον κοροναϊό ένα χρόνο πριν τη βγει στη σύνταξη, ενώ ήταν παντρεμένος με τέσσερα παιδιά», αναφέρει στη δήλωση του ο κ. Γιαννάκος.
Την ίδια ώρα ακόμη εννιά υγειονομικοί δίνουν τη μάχη για τη ζωή διασωληνωμένοι στις εντατικές, ενώ ένας νοσηλευτής 48 ετών χωρίς υποκείμενα νοσήματα παλεύει στην εντατική του νοσοκομείου Τρικάλων όπου και εργάζεται.
Σημειώνεται πως περίπου 2.000 υγειονομικοί έχουν νοσήσει από τον φονικό ιό στη χώρα μας. Οι περισσότεροι εξ αυτών βρίσκονται στη Βόρεια Ελλάδα και περίπου 500 στη Αθήνα.
- Ο Μαμντάνι ενισχύει την παρουσία της αστυνομίας σε τζαμιά μετά την επίθεση – «Φριχτή κατάσταση» για τον Τραμπ
- Βολιβία: Επεισόδια σε αντικυβερνητική διαδήλωση στην πρωτεύουσα Λα Παζ
- Πυρκαγιά «εξαπλώνεται γρήγορα» σε προάστιο του Λος Άντζελες
- Στο «κόκκινο» η Αλικαρνασσός για τις «γκρίζες ζώνες» του Κτηματολογίου
- Νέα Υόρκη: Ο Μαμντάνι έκανε ένα μικρό θαύμα – Έκλεισε «τρύπα» 12 δισ. στον προϋπολογισμό
- Η πολυτέλεια «παίζει» στα καλύτερα γήπεδα τένις του κόσμου


