Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πρίγκιπας Χάρι: Νέα μήνυση κατά βρετανικής ταμπλόιντ

Πρίγκιπας Χάρι: Νέα μήνυση κατά βρετανικής ταμπλόιντ

Ο πρίγκιπας Χάρι προσφεύγει εκ νέου στη δικαιοσύνη εναντίον της βρετανικής ταμπλόιντ Mail on Sunday

Ο πρίγκιπας Χάρι προσέφυγε εκ νέου στη δικαιοσύνη κατηγορώντας για συκοφαντική δυσφήμιση τον όμιλο Associated Newspapers, που εκδίδει την ταμπλόιντ Mail on Sunday, σε βάρος της οποίας έχει ήδη προσφύγει η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο της εφημερίδας Telegraph και το πρακτορείο ειδήσεων PA, η νομική ομάδα του δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ κατέθεσε τον φάκελο στα τέλη Νοεμβρίου ενώπιον του Ανώτατου Δικαστηρίου του Λονδίνου, σχετικά με ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε τον Οκτώβριο από τη Mail on Sunday, την κυριακάτικη έκδοση της Daily Mail.

Όπως γράφει η Telegraph και το ΑΠΕ, στο εν λόγω άρθρο αναφερόταν πως ο πρίγκιπας Χάρι δεν είχε πλέον επαφές με το Βασιλικό Ναυτικό (Royal Marines) από τότε που αποσύρθηκε από τη βασιλική οικογένεια τον περασμένο Απρίλιο.

Ο Χάρι είχε πάντα στενές σχέσεις με τον στρατό, έχοντας υπηρετήσει 10 χρόνια και πραγματοποιήσει διάφορες αποστολές στο Αφγανιστάν.

Η αμερικανίδα ηθοποιός Μέγκαν Μαρκλ, η σύζυγος του Χάρι, έχει προσφύγει ήδη κατά του ομίλου Associated Newspapers, κατηγορώντας τον ότι παραβίασε την προσωπική ζωή της δημοσιεύοντας αποσπάσματα από μια επιστολή προς τον πατέρα της Τόμας Μαρκλ, τον Αύγουστο του 2018.

Ο Χάρι, έκτος στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου, έχει καταγγείλει επανειλημμένως την πίεση των ΜΜΕ στο ζευγάρι, την οποία ανέδειξε ως βασική αιτία για την απόσυρσή τους από τη βασιλική οικογένεια.

Sports in

Οι πέντε υποψήφιοι προπονητές του Τζόκοβιτς – Ο επικρατέστερος και η «βόμβα» του Φέντερερ (pics+vids)

Κοιτάζει την επόμενη μέρα ο Νόβακ Τζόκοβιτς, μετά το διαζύγιο με τον Γκόραν Ιβανίσεβιτς. Ο Νέναντ Ζίμονιτς που εθεάθη στην προπόνηση του Σέρβου και το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον σπουδαίο Ρότζερ Φέντερερ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024