Επίθεση με πέτρες δέχθηκε περιπολικό στον Άλιμο περίπου στις 9.30 από ομάδα αγνώστων.
Σύμφωνα με την Αστυνομία το περιπολικό περνούσε μπροστά από τον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου και τότε μια ομάδα περίπου 10 ατόμων που βρισκόταν στο διπλανό πάρκο άρχισε να πετάει πέτρες κατά του οχήματος.
Από την επίθεση δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός.
Στο σημείο έσπευσαν ενισχύσεις και έχουν προσαχθεί τρία άτομα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και εξετάζεται αν συμμετείχαν στο επεισόδιο.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).