Ζότα : Ανυπομονώ να βιώσω την ατμόσφαιρα του Άνφιλντ
Η Λίβερπουλ υποδέχεται την Κυριακή (6/12) τη Γουλβς στο Άνφιλντ με 2.000 φιλάθλους και ο Ντιόγκο Ζότα δήλωσε πως ανυπομονεί να βιώσει την ατμόσφαιρα του γηπέδου
Η Λίβερπουλ αντιμετωπίζει τη Γουλβς την Κυριακή (6/12) για την 11η αγωνιστική της Premier League, σε ένα παιχνίδι που οι «κόκκινοι» θα έχουν την συμπαράσταση 2.000 φιλάθλων στο Άνφιλντ.
Ο Ντιόγκο Ζότα μίλησε στο «Sky Sports» για το επερχόμενο παιχνίδι με την πρώην ομάδα του, τονίζοντας ότι ανυπομονεί να βιώσει την ατμόσφαιρα στο Άνφιλντ με την παρουσία των φίλων της Λίβερπουλ.
«Το ποδόσφαιρο χωρίς φιλάθλους είναι περίεργο. Εννοείται πως όταν παίζεις για μια ομάδα, όπως η Λίβερπουλ που έχει μια από τις καλύτερες ατμόσφαιρες στον κόσμο, νιώθεις πως κάτι λείπει.
Έχουμε κάνει πολλές συζητήσεις με το τεχνικό επιτελείο και με τους παίκτες για τα πράγματα που δεν έχω χάσει μέχρι στιγμής. Ανυπομονώ να βιώσω την ατμόσφαιρα του Άνφιλντ», δήλωσε ο επιθετικός των Reds.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Παναθηναϊκός και ακόμη έξι ομάδες της Euroleague βρίσκονται στο κυνήγι του Τρεντ Φόρεστ, που αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς παίκτες του καλοκαιριού.