Europa League : Έξι τα διαθέσιμα εισιτήρια για τους «32» της διοργάνωσης
Ολοκληρώθηκε χθες (3/12) η πέμπτη και προτελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League, με έξι εισιτήρια να απομένουν για τη συμπλήρωση της επόμενης φάσης
Δεκαοκτώ (18) ομάδες έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στη φάση των «32» του Europa League, αφήνοντας έξι διαθέσιμα εισιτήρια πρόκρισης για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων, ενώ οι υπόλοιπες 8 θέσεις θα καλυφθούν όπως είναι γνωστό από τις τρίτες των ομίλων του Champions League.
Οι ομάδες που έχουν προκριθεί (με αστεράκι εκείνες που έχουν εξασφαλίσει και την πρώτη θέση):
Δεκαεννέα είναι οι ομάδες που έχουν αποκλειστεί, ανάμεσά τους ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, αφήνοντας έτσι 11 ομάδες να παλέψουν την τελευταία αγωνιστική για τα εναπομείναντα 6 εισιτήρια.
Η Μπολόνια προηγήθηκε 2-0, η Νάπολι ισοφάρισε σε 2-2, αλλά οι φιλοξενούμενοι σκόραραν ξανά στο 90+1’ με τον Ρόβε και έφυγαν με το διπλό από το «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα».