Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΟΚ : Με Τσιγγάρα βασικό στην Κύπρο – Οι σκέψεις για την άμυνα

ΠΑΟΚ : Με Τσιγγάρα βασικό στην Κύπρο – Οι σκέψεις για την άμυνα

Ο Χάρης Τσιγγάρας κερδίζει θέση βασικού στο σημερινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Ομόνοια. Φαβορί για αριστερά ο Γιαννούλης, πως θα διαμορφωθεί η άμυνα αν δεν αγωνιστεί.

Τον πρώτο από τους δύο… τελικούς στον όμιλό του στο Europa League δίνει απόψε ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Ομόνοια στη Λευκωσία, με τον Πάμπλο Γκαρσία να δείχνει πως καταλήγει στη χρησιμοποίηση του Τσιγγάρα στη μεσαία γραμμή αντί του τιμωρημένου Ντούγκλας Αουγκούστο.

Ο νεαρός χαφ αγωνίστηκε και τα πήγε εξαιρετικά απέναντι στην Αϊντχόφεν στο προηγούμενο παιχνίδι και ο Γκαρσία θα του δώσει για δεύτερο σερί ευρωπαϊκό ματς φανέλα βασικού, τοποθετώντας τον λίγο πιο πίσω από Σβαμπ και Καντουρί.

Η άλλη σκέψη του Ουρουγουανού προπονητή ήταν η χρησιμοποίηση του Μουργκ σε θέση επιθετικού χαφ, κάτι πάντως που δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Λίγες ώρες πριν από τη μεγάλη αναμέτρηση (σέντρα στις 22:00), ο Γκαρσία φέρεται να έχει καταλήξει στην ενδεκάδα, με μοναδική περίπτωση να αλλάξει η τακτική του να είναι η μη χρησιμοποίηση του Δημήτρη Γιαννούλη.

Αυτή τη στιγμή ο διεθνής μπακ δείχνει έτοιμος για την ενδεκάδα, έχει συζητήσει με τον προπονητή του και το πιθανότερο είναι να τον δούμε στα αριστερά, με τους Βαρέλα, Κρέσπο ή Ίνγκασον στα στόπερ και τον Ροντρίγκο δεξιά.

Αν ο Γιαννούλης δεν καταφέρει τελικά να αγωνιστεί, κάτι που δε συγκεντρώνει και πολλές πιθανότητες, τότε είτε θα πάει ο Κρέσπο αριστερά και οι υπόλοιποι θα μείνουν ως έχουν (Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ίνγκασον), είτε θα πάει ο Ροντρίγκο αριστερό μπακ και δεξιά θα αγωνιστεί ο Ουαγκέ.

Sports in

Έγραψε ιστορία η Άρσεναλ

Το ρεκόρ των «κανονιέρηδων» και η... συνταγή που πρέπει ν' αλλάξει για την Τσέλσι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024