Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο Κούγιας «πετσοκόβει» τον Μπέο και η «μάχη» συνεχίζεται…

Ο Κούγιας «πετσοκόβει» τον Μπέο και η «μάχη» συνεχίζεται…

Ο Αλέξης Κούγιας απάντησε με αιχμηρό τρόπο στην ειρωνική ανακοίνωση του Βόλου και του Αχιλλέα Μπέου και η κόντρα μεταξύ των δύο θα έχει κι άλλα επεισόδια…

Ο Βόλος πριν από μερικές ώρες προχώρησε σε ειρωνική ανακοίνωση κατά του Αλέξη Κούγια και όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες, με τον μεγαλομέτοχο της ΑΕΛ, όμως να απαντάει άμεσα μέσω ανακοίνωσης των «βυσσινί» και να «πετσοκόβει» τον πρόεδρο της ομάδας και Δήμαρχο της πόλης της Μαγνησίας, Αχιλλέα Μπέο.

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ αναφέρεται «στο στημένο ματς ανάμεσα σε Βόλο και Λαμία και στο πότε θα παρέμβει η Επιτροπή Δεοντολογίας», ενώ αναρωτιέται και πότε θα κληθεί σε απολογία για όσα δήλωσε πριν λίγες μέρες για τους διαιτητές Κουτσιαύτη και Κοτσάνη, με τη «μάχη» των δυο να φαίνεται πως έχει ακόμη πολλά να δώσει…

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Πληροφορηθήκαμε την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος – Πύδνα Κίτρους κι επειδή πλέον έχει και Πρόεδρο τον φίλτατο και εξαίρετο Δήμαρχο Βόλου κ. Αχιλλέα Μπέο, που βεβαίως δεν έχει καμία μετοχή, αλλά είναι ο εκλεκτός των χιλίων μετόχων που έχουν τις μετοχές του ΝΠΣ Βόλος, για όσα λέξη προς λέξη ανακοίνωσαν για τον Πρόεδρο και ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλέξη Κούγια, αλλά και για όσα ψευδή είπε στη Δίκη στην εκπομπή του Θωμαΐδη στο ΟΡΕΝ ο Πρόεδρος του ΔΣ του ΝΠΣ Βόλος περί δήθεν τιμωρίας του κ. Κούγια από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ με ποινή, που μόνο αυτός φαντάστηκε, 6 μηνών, την οποία δήθεν εξαφάνισε η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ και για τα όσα υπονοούμενα άφηνε στην προχθεσινή εκπομπή του Θωμαΐδη στο ΟΡΕΝ ο κ. Πρόεδρος του ΔΣ και για όλα αυτά θα λογοδοτήσουν όλοι τους, με πρώτο τον κ. Πρόεδρο – Δήμαρχο και σε ποινικό και σε αστικό επίπεδο ενώπιον των τακτικών δικαστηρίων.

Ελπίζουμε να μην κλαίνε όλοι τους επικαλούμενοι τα παιδιά τους, όπως έκανε και πριν από τη δίκη του Koriopolis ο πλέον αγνώμων Δήμαρχος – Πρόεδρος.

Υ.Γ.1 Κάτι τέτοιες μαγκιές έκαναν και κάτι τέτοιες ανακοινώσεις έγραφαν και όταν ο Μπέος ήταν ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού Βόλου και τα μέλη του ΔΣ έτρεχαν καμιά δεκαριά χρόνια στα δικαστήρια παρακαλώντας τον κ. Κούγια να τους συγχωρήσει.

Υ.Γ.2 Ακόμη περιμένουμε την κλήση σε απολογία του κ.κ. Προέδρου – Δημάρχου για τα όσα εξυβριστικά και συκοφαντικά είπε στην προχθεσινή εκπομπή του Θωμαΐδη εις βάρος των Κουτσιαύτη και Κοτσάνη από τον Αναπληρωτή Ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα, ακόμη Αντιεισαγγελέα Πρωτοδικών, εκ Κολοπετινίτσης καταγόμενο, κ Λαΐνη.

Πολύ αργούν οι Μπλούνας – Δέδες και δεν μας αρέσει..

Υ.Γ.3 Πολύ μας άρεσε το κοκκινοπράσινο καλοκαιρινό μπλουζάκι του κ.κ. Δημάρχου – Προέδρου – συμπαρουσιαστή της εκπομπής του Θωμαΐδη και διερωτόμεθα εκεί στο ΟΡΕΝ δεν έχουν κάνα σακάκι XXXXL για παχύσαρκους να του φορέσουν, γιατί χαλάει το πολύ σοβαρό προφίλ της εκπομπής με τους πολύ πολύ σοβαρούς προσκεκλημένους;

Υ.Γ.4 Αλήθεια η Επιτροπή Δεοντολογίας πότε θα παρέμβει για το στημένο Βόλος – Λαμία;»

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024