
Τσίπρας : Fake news στη Βουλή από τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ
«Θύμα» ψευδών ειδήσεων φαίνεται πως έπεσε ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος μάλιστα, διέσπειρε τα fake news από το βήμα της Βουλής
«Θύμα» ψευδών ειδήσεων φαίνεται πως έπεσε ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος μάλιστα, διέσπειρε τα fake news από το βήμα της Βουλής.
Συγκεκριμένα, ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε σε περίπτωση «ηλικιωμένου στα Κρέστενα Ηλείας», που έχει πρόβλημα διαβίωσης μετά από πρόστιμο που δέχθηκε αφού δεν φορούσε σωστά μάσκα, σύμφωνα με τη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Διονυσία Αυγερινοπούλου.
Όπως αναφέρει η ίδια η βουλευτής σε ανάρτησή της, η Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου εξηγεί πως τα πράγματα δεν έχουν συμβεί έτσι.
Η ανάρτησή της:
«Πριν από λίγο ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κος Τσίπρας, αναφέρθηκε από το βήμα της Βουλής σε ψευδή είδηση που αφορά στην Ηλεία, σύμφωνα με την οποία η Αστυνομία Κρέστενας επέβαλε πρόστιμο 300 ευρώ σε συνταξιούχο, διότι φορούσε λανθασμένα τη μάσκα του. Εξαιτίας του προστίμου ο εν λόγω συμπολίτης βρίσκεται σε κίνδυνο διαβίωσης.
Η Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας μας διαβεβαιώνει ότι:
- α. ο συμπολίτης μας δεν είναι συνταξιούχος, αλλά γεννηθείς το 1965 και
- β. δεν φορούσε καθόλου μάσκα.
Όλοι πρέπει να τηρούμε τους υγειονομικούς κανόνες για να προστατεύσουμε τη δημόσια υγεία. Της υποχρέωσης αυτής δεν εξαιρείται κανείς, για το καλό όλων μας. Σημειωτέον ότι αν κάποιο πρόστιμο φαίνεται δυσανάλογο ή έχει επιβληθεί λανθασμένα, ο πολίτης έχει πάντα το δικαίωμα της ένστασης» αναφέρει στην ανάρτησή της.
Πριν από λίγο ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, κος Τσίπρας, αναφέρθηκε από το βήμα της Βουλής σε ψευδή είδηση…
Posted by Dionysia-Theodora Avgerinopoulou on Thursday, 3 December 2020
Και ο ίδιος ηλικιωμένος διαψεύδει την ιστορία Τσίπρα
Μιλώντας στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM την 1η Δεκεμβρίου, ο πρωταγωνιστής της εν λόγω υπόθεσης, αφού ξεκαθάρισε πως είναι 55 ετών, παραδέχθηκε πως ξέχασε τη μάσκα στο αυτοκίνητο, πήγε σε φαρμακείο να πάρει καινούργια μάσκα, την οποία όμως κρατούσε στα χέρια του.
Το παράπονο που εξέφρασε ήταν πως δεν του έγινε σύσταση, αλλά τον «έγραψαν» κατευθείαν, όπως είπε.
- ΠΑΣΟΚ: Τα «καρφιά» Ανδρουλάκη, το άρθρο 110 και το πρέσινγκ στο Μαξίμου
- Η Βιλερμπάν έδωσε εγγυήσεις στον Φρανσίσκο και «τελείωσε» τις φήμες για το μέλλον του
- Σαουδική Αραβία: Ελληνικοί Patriot αναχαίτισαν βαλλιστικούς πυραύλους από την Υεμένη
- Όταν η ΝΔ ομολογεί ότι θέλει να μετατρέψει το προεκλογικό της πρόγραμμα και το ιδεολογικό της στίγμα σε συνταγματική διάταξη
- Ισπανία – Γαλλία: Πύρινη κόλαση – Πάνω από 220 χιλιάδες άνθρωποι έχουν απομακρυνθεί από τις εστίες τους
- Ελλάδα – Ιταλία: Μεγάλη «μάχη» για την πρόκριση στον τελικό του World Cup στο Σίδνεϊ!



