Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαρία Σολωμού : Mε έπιασε πανικός όταν έμαθα ότι η Κατερίνα Ζαρίφη έχει κοροναϊό

Μαρία Σολωμού : Mε έπιασε πανικός όταν έμαθα ότι η Κατερίνα Ζαρίφη έχει κοροναϊό

Η Μαρία Σολωμού μίλησε μεταξύ άλλων, για τις τηλεοπτικές «Roomies» της, Ντορέτα Παπαδημητρίου και Κατερίνα Ζαρίφη, η οποία πρόσφατα διαγνώσθηκε θετική στον κοροναϊό.

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (2/12) η δημοφιλής ηθοποιός Μαρία Σολωμού, παραχωρώντας μία συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης, κατά τη διάρκεια της  οποίας μίλησε για όλους και για όλα.

Η μία εκ των τριών Roomies του MEGA μίλησε μεταξύ άλλων και sτην Κατερίνα Ζαρίφη, η οποία πρόσφατα διαγνώσθηκε θετική στον κοροναϊό.

Η Μαρία Σολωμού παραδέχτηκε ότι τρόμαξε με αυτή την εξέλιξη:

«Όταν έμαθα ότι η Κατερίνα έχει κοροναϊό, με έπιασε πανικός. Εσωτερικός, κυριλέ πανικός. Λέω, εντάξει το αντιμετωπίζουμε και ήμασταν σίγουρες ότι το έχουμε και εγώ και η Ντορέττα.

Με το που το έμαθα, άρχισα να σκέφτομαι εάν πήγα στη μαμά μου, αν είχα πάει στον Αλέξανδρο, αν είχα κάνει ένα φίτινγκ και είχα έρθει σε επαφή εκείνη την εβδομάδα με τον περισσότερο κόσμο που έχω έρθει σε όλη την καραντίνα. Βέβαια, επειδή ήξερα ότι είχα πολλά τέτοια ραντεβού, πήγα παντού με μάσκα οπότε ήμουν σε ένα κομμάτι ήσυχη ότι δεν θα τους έχω κολλήσει» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ανησυχήσαμε γιατί δεν ξέραμε καθόλου… Υπάρχουν άνθρωποι που το πέρασαν όρθιοι στο πόδι με δέκατα και υπάρχουν άλλοι που διασωληνώθηκαν ασχέτως ηλικίας. Οπότε υπήρχε η πρώτη αγωνία να την παίρνουμε τηλέφωνο κάθε τρεις και λίγο και να την ρωτάμε εάν έχει πυρετό» εξήγησε η Μαρία Σολωμού.

Όσον αφορά τον έφηβο γιο της, η γνωστή ηθοποιός δήλωσε:

«Ο Αλέξανδρος είναι 15. Ευτυχώς η εφηβεία του δε θυμίζει τη δική μου. Η καραντίνα είναι η καλύτερη του. Δεν βγαίνει από το σπίτι. Ευτυχώς δε μου θυμίζει εμένα. Εγώ ήμουν άγριο νιάτο. Μπορούσα να σπάσω και παράθυρο για να βγω έξω. Δεν έχει ακόμα ξελυσσάξει, περιμένω ακόμα. Ο Αλέξανδρος είναι σπιτόγατος.

Από πέρσι, από τα 13 του, μένει με τον μπαμπά του. Είχαμε συνεννοηθεί με τον Μάριο άγραφα, ότι στην εφηβεία θα πάει να ζήσει με τον μπαμπά του και έτσι έγινε. Ήρθε η εφηβεία. Ο Μάριος μου είπε θέλω πάρα πολύ και ο Αλέξανδρος γούσταρε. Διάφορες φίλες μαμάδες μου λένε πως δε θα μπορούσαν να το κάνουν ποτέ. Αλλά τον βλέπω όποτε θέλω και μιλάω συνέχεια μαζί του».

Sports in

Έγραψε ιστορία η Άρσεναλ

Το ρεκόρ των «κανονιέρηδων» και η... συνταγή που πρέπει ν' αλλάξει για την Τσέλσι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024