Αν αναζητάτε την περιπέτεια στους τέσσερις τοίχους του σπιτιού σας, συναίσθημα πολύ σύνηθες με δεδομένη την καραντίνα, η γνωστή δανέζικη εταιρεία παιχνιδιών φρόντισε να προσθέσει στη συλλογή της πιο σύνθετης σειράς της, Technic, μια υπό κλίμακα εκδοχή του Wrangler Rubicon προς συναρμολόγηση και περαιτέρω περιπετειώδεις αναζητήσεις -επίσης υπό κλίμακα.

Αν και μέλος της σειράς Technic η συγκεκριμένη μινιατούρα αποτελείται μάλλον από λίγα κομμάτια (665) για τα δεδομένα της σειράς, μένοντας παρ΄όλα αυτά πιστή στον χαρακτήρα του Wrangler και της έκδοσης Rubicon και διαθέτοντας λεπτομέρειες όπως τα αναδιπλούμενα καθίσματα πίσω, η ρεζέρβα, και ο γάντζος. Επίσης οι πόρτες και το καπό ανοίγουν.

Ως προς το μέγεθος το… τελικό προϊόν συναρμολόγησης έχει μήκος 24 εκ., ύψος 12 εκ. και πλάτος 13,0 εκ. Επίσης η μικρογραφία του Wrangler διαθέτει… σύστημα διεύθυνσης το οποίο στρέφει τους τροχούς χάρη σε ένα μοχλό στο πίσω τμήμα που συνδυαστικά με την λειτουργική ανάρτηση μπορεί να προσφέρει άπειρες ώρες περιήγησης στο σαλόνι, υπερπηδώντας θηριώδη εμπόδια όπως μια στοίβα από βιβλία.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο δημιούργημα της Lego είναι και από τα πιο προσιτά της σειράς Technic κοστίζοντας περίπου 50 ευρώ ενώ για τους ενδιαφερόμενους, αξίζει να σημειωθεί ότι θα κυκλοφορήσει από 1ης Ιανουαρίου.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο