
Τότεναμ : Επιστρέφει για Σκρίνιαρ
Ο λονδρέζικος σύλλογος θεωρεί τον νεαρό στόπερ ως τον εκλεκτό για την άμυνα…
Ο Ζοζέ Μουρίνιο θέλει να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την αμυντική λειτουργία της Τότεναμ και ψάχνει για κέντρικό αμυντικό, ώστε να θωρακίσει κι άλλο τα μετόπισθεν των «Σπερς», την τρέχουσα σεζόν.
Σύμφωνα με το «Football Insider» ο τεχνικός της ομάδας του Λονδίνου επανέρχεται στην περίπτωση του Μίλαν Σκρίνιαρ της Ιντερ και προσφέρει 45 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του, ενώ οι «ροσονέρι» συνεχίζουν να ζητούν 60 εκατ. ευρώ.
Ο Σλοβάκος διεθνής κεντρικός αμυντικός επανήλθε -στα τελευταία ματς- στα πλάνα του Αντόνιο Κόντε, αλλά η Τότεναμ θα διεκδικήσει τα δικαιώματα του από την ομάδα του Μιλάνου τον Ιανουάριο, έστω ως δανεικό.
Και το καλοκαίρι είχε προσπαθήσει να τον αποκτήσει, αλλά η Ιντερ είχε απαντήσει αρνητικά στην πρόταση της. Ο 23χρονος διεθνής μπακ ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από τη Ζίλινα και αγωνίστηκε αρχικά στην Ιταλία για 1,5 χρόνο στη Σαμπντόρια, για να καταλήξει τελικά στην Ιντερ.
- Μνημείο στην Ουάσιγκτον: «Αψίδα του Θριάμβου των Ηνωμένων Πολιτειών» θα είναι η επίσημη ονομασία του
- Ιράν: Θα βυθίσουμε τα πολεμικά πλοία των ΗΠΑ, απειλεί σύμβουλος του Χαμενεΐ
- Ιράν: Η Ουάσιγκτον δεν θα παρατείνει την προσωρινή αναστολή των κυρώσεων για το πετρέλαιο της Ρωσίας
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Τι θα φέρει το πρώτο γεωτρύπανο
- Λίβανος: Ο Τραμπ θα επικροτούσε ενδεχόμενη κατάπαυση του πυρός μεταξύ Ισραήλ και Χεζμπολάχ
- Πανδαισία: Όλα τα γκολ από τις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League (vids)


