Ο Ζοζέ Μουρίνιο θέλει να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την αμυντική λειτουργία της Τότεναμ και ψάχνει για κέντρικό αμυντικό, ώστε να θωρακίσει κι άλλο τα μετόπισθεν των «Σπερς», την τρέχουσα σεζόν.
Σύμφωνα με το «Football Insider» ο τεχνικός της ομάδας του Λονδίνου επανέρχεται στην περίπτωση του Μίλαν Σκρίνιαρ της Ιντερ και προσφέρει 45 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του, ενώ οι «ροσονέρι» συνεχίζουν να ζητούν 60 εκατ. ευρώ.
Ο Σλοβάκος διεθνής κεντρικός αμυντικός επανήλθε -στα τελευταία ματς- στα πλάνα του Αντόνιο Κόντε, αλλά η Τότεναμ θα διεκδικήσει τα δικαιώματα του από την ομάδα του Μιλάνου τον Ιανουάριο, έστω ως δανεικό.
Και το καλοκαίρι είχε προσπαθήσει να τον αποκτήσει, αλλά η Ιντερ είχε απαντήσει αρνητικά στην πρόταση της. Ο 23χρονος διεθνής μπακ ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από τη Ζίλινα και αγωνίστηκε αρχικά στην Ιταλία για 1,5 χρόνο στη Σαμπντόρια, για να καταλήξει τελικά στην Ιντερ.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Ολυμπιακός παίζει για την πρώτη θέση με την Αρμάνι Μιλάνο και έχει ακόμη έναν σημαντικό λόγο για να το πετύχει – Η νέα διοργάνωση που φέρνει η Euroleague και αναμένεται να ξεκινήσει από τη νέα σεζόν.