Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Περίπατος στην Ουγγαρία για την Μπαρτσελόνα – Πάρτι της Γιουβέντους με… καλεσμένη την Ντιναμό

Περίπατος στην Ουγγαρία για την Μπαρτσελόνα – Πάρτι της Γιουβέντους με… καλεσμένη την Ντιναμό

Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους επιβεβαίωσαν τον τίτλο του φαβορί. Με τους Γκριεζμάν, Μπρεϊθγουέιτ και Ντεμπελέ να βρίσκουν δίχτυα, οι «Μπλαουγκράνα» επικράτησαν (0-3) της Φερεντσβάρος στην Ουγγαρία. Εύκολο έργο (3-0) είχαν και οι «Μπιανκονέρι» κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου.

Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους έριξαν… τριάρες και τώρα δίνουν ραντεβού στο Καμπ Νου για την πρωτιά του 7ου ομίλου του Champions League.

Οι Μπλαουγκράνα, πέρασαν… αέρας από την Ουγγαρία, επικρατώντας της Φερεντσβάρος με 3-0.  Γκριεζμάν, Μπρεϊθγουέιτ και Ντεμπελέ σημείωσαν τα γκολ των Καταλανών, που παραμένουν στην κορυφή με 15 βαθμούς.

Καμία δυσκολία δε συνάντησε ούτε η Γιουβέντους στο Τορίνο, με την ομάδα του Αντρέα Πίρλο να νικάει εύκολα (3-0) την Ντιναμό Κιέβου. Στους 12 βαθμούς οι «Μπιανκονέρι» που θα ταξιδεύσουν στην Βαρκελώνη για την κατάληψη της κορυφής.

Φερεντσβάρος- Μπαρτσελόνα 0-3
Με το… μαχαίρι στα δόντια μπήκαν οι παίκτες του Κούμαν στο τερέν της Groupama Arena.

Στο 14’ ο Άλμπα σέντραρε από αριστερά και ο Γκριεζμάν με φοβερό τακουνάκι έκανε το 0-1.

Η Μπαρτσελόνα συνέχισε με το πόδι στο γκάζι και στο 20’ ο Ντεμπελέ σέντραρε από αριστερά και ο Μπρεϊθγουέιτ με προβολή από κοντά έγραψε το 0-2.

Μάλιστα στο 26’ ο Φριμπόνγκ ανέτρεψε τον Μπρεϊθγουέιτ και ο ρέφερι έδειξε την άσπρη βούλα, με τον Ντεμπελέ να αναλαμβάνει την εκτέλεση για το 0-3.

Οι Καταλανοί έχασαν και άλλες ευκαιρίες, με το 0-3 όμως να παραμένει μέχρι το τέλος.

ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ: Ντιμπούζ, Φριμπόνγκ, Ντβαλί, Χάιζτερ (64’ Λόβρεντσιτς), Μπότκα, Μπλάζιτς, Σιγκέρ (64’ Λαϊντουνί), Σομάλια (81’ Χαράτιν), Ισαέλ, Ουζούνι (71’ Μπατουρίνα), Τοκμάκ Ενγκουέν (71’ Μακ)

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Νέτο, Λενγκλέ (64’ Αλενιά), Άλμπα, (46’ Φίρπο) Ντεστ, Μινγκέθα, Μπούσκετς (46’ Ντε Γιονγκ), Πιάνιτς, Ντεμπελέ, Τρινκάο, Γκριεζμάν (64’ Πουτς), Μπρέθγουεϊτ (80’ Ντε λα Φουέντε)

Γιουβέντους- Ντιναμό Κιέβου 3-0

Ο Κιέζα ήταν αυτός που… ξεκλείδωσε την άμυνα των Ουκρανών.

Στο 21’ ο Σάντρο σέντραρε από αριστερά και ο Κιέζα με γυριστή κεφαλιά έκανε το 1-0. Μάλιστα στο 31ο λεπτό, ο Σάντρο κατέβασε ωραία στην περιοχή της Ντιναμό κι έστρωσε στον Κριστιάνο, που πλάσαρε από το ύψος του πέναλτι αλλά είδε την μπάλα να σταματά στο δοκάρι της Ντιναμό.

Στο 55ο λεπτό ο Κιέζα σέντραρε από δεξιά, ο Μοράτα δε βρήκε την μπάλα αλλά ο Ρονάλντο με προβολή στο δεύτερο δοκάρι, έγραψε το 2-0 για την ομάδα του Αντρέα Πίρλο.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να… σφυροκοπούν τους Ουκρανούς αι στο 66’ ο Κιέζα έδωσε στον Μοράτα, εκείνος περίμενε την κατάλληλη στιγμή, έκανε το κοντρόλ και πλάσαρε από το πέναλτι για το 3-0 της Γιουβέντους.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέζνι, Ντε Λιχτ, Ντεμιράλ (69’ Ντραγκούσιν), Μπονούτσι (62’ Ντανίλο), Σάντρο, ΜακΚένι, Μπεντανκούρ (76’ Αρτούρ), Ράμσεϊ (62’ Μπερναρντέσκι), Κιέζα (76’ Κουλουσέβσκι), Μοράτα, Ρονάλντο

ΝΤΙΝΑΜΟ: Μπούστσαν, Μικολένκο (84’ Καραβάεβ), Ποπόβ, Ζαμπάρνι, Κεντζιορά, Σαπαρένκο, Σίντορτσουκ, Σεπέλιεβ (72’ Χαρμάς), Βέρμπιτς (72’ Σουπριάχα), Τσιγκανκόβ (90+1′ Λέντνεβ), Ροντρίγκες (73’ Ντε Πένα)

Περισσότερα σε λίγο…

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024