Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός για Βρουσάι : «Να θυμάστε αυτό το όνομα…»

Ολυμπιακός για Βρουσάι : «Να θυμάστε αυτό το όνομα…»

Η ανάρτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τον 22χρονο μεσοεπιθετικό, που αγωνίστηκε βασικός στο παιχνίδι με την Μαρσέιγ και έβγαλε την ασίστ στον Καμαρά.

Ο Πέδρο Μαρτίνς πιστεύει πολύ στις ικανότητες του Μάριου Βρουσάι και το απέδειξε περίτρανα στο χθεσινό παιχνίδι με την Μαρσέιγ, όταν έδωσε φανέλα βασικού στον 22χρονο μεσοεπιθετικό.

Ο Βρουσάι αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι και μάλιστα ήταν αυτός που έδωσε την ασίστ στο γκολ του Μαντί Καμαρά! Ο διεθνής άσος έστρωσε την μπάλα στον Αφρικανό μέσο και αυτός με τρομερό σουτ νίκησε τον Μανταντά και πέτυχε το πρώτο του γκολ στο Champions League.

Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός πραγματοποίησε πολύ καλό παιχνίδι κόντρα στους Μασσαλούς και έβγαλε ασπροπρόσωπο τον Μαρτίνς, που τον εμπιστεύτηκε και του έδωσε θέση στη βασική 11άδα. Το… άστρο του Μάριου έχει αρχίσει να λάμπει με την ΠΑΕ Ολυμπιακός να στέκεται στην εμφάνιση του νεαρού άσου.

Το απόγευμα της Τετάρτης οι Πειραιώτες ανέβασαν στα social media μια φωτογραφία του Βρουσάι από το χθεσινό παιχνίδι με την Μαρσέιγ στο Βέλοντρομ και τη συνόδευσε με την παρακάτω φράση: «Να θυμάστε το όνομα Μάριος Βρουσάι».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο παιχνίδι του Βέλοντρομ ο Βρουσάι πραγματοποίησε την 15η συμμετοχή του με την ανδρική ομάδα του Ολυμπιακού και αυτή ήταν η 2η ασίστ που δίνει με την ερυθρόλευκη φανέλα, ενώ στο ενεργητικό του έχει και δύο γκολ.

Δείτε την ανάρτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Sports in

«Τελικός» για Παρτιζάν και Ολυμπιακό στο Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε (28/3, 21:30) στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024