Ένωση Εστιατορίων Αττικής : Να ανοίξουν τα καταστήματα όταν το επιτρέψει η υγειονομική κατάσταση
Η Ένωση Εστιατορίων και Συναφών Αττικής, ενημερώνει τους αρμόδιους φορείς ότι, θα πρέπει το άνοιγμα των καταστημάτων να γίνει όταν η υγειονομική κατάσταση το επιτρέψει
Να παραμείνουν κλειστά τα καταστήματα εστίασης, μέσα στις γιορτές, ζητάει από την κυβέρνηση η Ένωση Εστιατορίων και Συναφών Αττικής.
Συγκεκριμένα σε ανακοίνωση της ένωσης αναφέρονται τα εξής: «Η εστίαση περνάει δύσκολες μέρες. Τα προβλήματα συσσωρεύονται. Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε ότι το σημαντικότερο όλων μας είναι η υγεία.
Η Ένωση Εστιατορίων και Συναφών Αττικής, ενημερώνει τους αρμόδιους φορείς ότι, θα πρέπει το άνοιγμα των καταστημάτων να γίνει όταν η υγειονομική κατάσταση το επιτρέψει.
Οι κυβερνητικές προτάσεις για άνοιγμα των καταστημάτων εστίασης περίπου 15 ημερών, κατά την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων και στη συνέχεια το κλείσιμο πάλι, είναι κάτι που δεν θέλει κανένας επιχειρηματίας εστίασης.
Παραμένουμε κλειστά και ζητάμε οικονομική στήριξη από την κυβέρνηση!».
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Άρσεναλ – Γουίγκαν 4-0: «Πάρτι» και πρόκριση στους «16» του FA Cup για τους Κανονιέρηδες
- ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Τραυματίστηκαν και αντικαταστάθηκαν οι Μεϊτέ και Μουκουντί
- Έφτασε ο μεγάλος τελικός για την Eurovision 2026 – Ποιος θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα;
- Οι πρώτες σκέψεις του ιστορικού Μενέλαου Χαραλαμπίδη για τις συγκλονιστικές φωτογραφίες από την Καισαριανή
- Αφρικανική σκόνη: «Πορτοκαλί εισβολέας» σκοτείνιασε τη χώρα – Πόσο σημαντικό ήταν το επεισόδιο μεταφοράς σκόνης
- LIVE: Παναθηναϊκός – ΑΕΛ Novibet





