Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Skoda Fabia Combi: Πρακτικό… μονοπώλιο και στη νέα γενιά

Skoda Fabia Combi: Πρακτικό… μονοπώλιο και στη νέα γενιά

H νέα γενιά της Fabia πρόκειται να παρουσιαστεί το 2021 και όπως επιβεβαίωσε η Skoda θα εξακολουθήσει να περιλαμβάνει στην γκάμα της μια πρακτική έκδοση Combi μονοπωλώντας την κατηγορία.

H τσεχική φίρμα ανακοίνωσε ότι θα διατηρήσει στις επιλογές και της νέας γενιάς της Fabia η οποία αναμένεται με την νέα χρονιά, μια station wagon έκδοση προσφέροντας έτσι μια πρακτική εναλλακτική στην supermini κατηγορία όπου το συγκεκριμένο είδος έχει εκλείψει.

«θα προσφέρουμε ξανά μια έκδοση Combi. Η συγκεκριμένη έκδοση είναι εξαιρετικής σημασίας για εμάς και υπογραμμίζει τη δέσμευσή μας να προσφέρουμε προσιτές και πρακτικές εκδόσεις ήδη στη βάση των segments», έγραψε στο LinkedIn ο επικεφαλής της Skoda, Thomas Schaefer μην αφήνοντας περιθώρια παρερμηνειών.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η station wagon έκδοση της Fabia θα ακολουθήσει αμέσως μετά την hatchback έκδοση του μοντέλου που θα υποδεχτεί την τέταρτη γενικά του το 2021.

Σε ό,τι αφορά την απόφαση της Skoda να διατηρήσει την Combi έκδοση στην γκάμα της Fabia, θα μπορούσε να θεωρηθεί αυτονόητη με δεδομένο ότι η συγκεκριμένη έκδοση αντιστοιχεί στο 34% των πωλήσεων του μοντέλου.

Για την ιστορία, η έκδοση Combi πρωτοεμφανίστηκε μαζί με την Fabia το 2000 και έκτοτε έχει διατεθεί σε 1,5 εκατομμύριο μονάδες.

Επίσης με δεδομένη την απόσυρση των Γάλλων από τη συγκεκριμένη κατηγορία καθώς πλέον τα Peugeot 208 και Clio δεν διαθέτουν εκδόσεις station wagon, η Skoda θα μπορούσε να πει κανείς ότι θα έχει ενός είδους άτυπου μονοπωλίου στην κατηγορία.

Υπενθυμίζεται ότι στην σημερινή μορφή της η Fabia Combi προσφέρει χώρο αποσκευών 530 λίτρων, μέγεθος που σε ορισμένες περιπτώσεις υπερβαίνει τα δεδομένα και της αμέσως επόμενης κατηγορίας, στοιχείο που αναμένεται να διατηρηθεί και στη νέα γενιά του μοντέλου όπως επιβάλλουν οι συνήθειες της Skoda.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024