Για γέλια και για κλάματα η διαιτησία στο Βελοντρόμ, με τον Μανθάνο να διαπιστώνει πέναλτι, που δεν είδε ούτε το VAR, βάζοντας στο παιχνίδι τους Μασσαλούς.
Στο 54’ ο διαιτητής της αναμέτρησης έδωσε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Σισέ στον Τοβέν και ο Παγέ από την άσπρη βούλα έκανε το 1-1.
Ο άσος της Μαρσέιγ εκτέλεσε το πέναλτι, ο Σα έπεσε από την άλλη πλευρά και οι Μασσαλοί ισοφάρισαν το παιχνίδι με τους πρωταθλητές Ελλάδας. Αυτό ήταν το πρώτο γκολ για την ομάδα του Βίλας Μπόας στη φετινή διοργάνωση.
Υπενθυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός είχε ανοίξει το σκορ στο 33’ με τον Καμαρά.
Ο Ισπανός Ζιλ Μανθάνο είναι ο πρώτος ρέφερι που απέβαλε τον Μέσι, ενώ πιο πριν ο Αργεντινός σταρ είχε αρνηθεί να του δώσει το χέρι του, μετά το τέλος αγώνα! Στιγμές από την καριέρα του
Κυριαρχικός στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε στην Πυλαία, στο εξ’ αναβολής παιχνίδι για την 21η αγωνιστική της Greek Basketball League, επί του Άρη Betsson, με 88-77.