Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σαντορίνη : Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες του εγκλήματος - Ο δράστης πέταξε τα πειστήρια στην Καλντέρα

Σαντορίνη : Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες του εγκλήματος – Ο δράστης πέταξε τα πειστήρια στην Καλντέρα

Κόβουν την ανάσα οι λεπτομέρειες και οι αποκαλύψεις της άγριας δολοφονίας του 69χρονου ξενοδόχου στη Σαντορίνη, η οποία έγινε την περασμένη Πέμπτη

Κόβουν την ανάσα οι λεπτομέρειες και οι αποκαλύψεις της άγριας δολοφονίας του 69χρονου ξενοδόχου στη Σαντορίνη, η οποία έγινε την περασμένη Πέμπτη.

Ο κατ’ ομολογίαν δολοφόνος του περιέγραψε με ποιο τρόπο σκότωσε και έκαψε την σορό του επιχειρηματία με τους αστυνομικούς να παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα τις αποκαλύψεις και όλα αυτά για μόλις 200 ευρώ.

Η άμεση κινητοποίηση της αστυνομίας και τα στοιχεία που συνέλεξαν οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών κ της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών ήταν τέτοια που έκαναν τον 20χρονο Αλβανό οικοδόμο να ομολογήσουν κ να περιγράψει με λεπτομέρειες όλα όσα έγιναν μέσα στο υπερβολικές ξενοδοχείο της Οίας.

Το χρονικό

Ο δράστης του φρικιαστικού εγκλήματος που σκότωσε και έκαψε τον 69χρονο υποστήριξε στην απολογία στους αξιωματικούς του τμήματος Ανθρωποκτωνιών ότι πήγε να συζητήσει από τον ξενοδόχο 200 ευρώ που του χρωστούσε ο επιχειρηματίας από πέρσι καλοκαίρι από κάποιες εργασίες που είχε κάνει στην ξενοδοχειακή του μονάδα.

Ο 20χρονος ισχυρίζεται ότι ο 69χρονος επιχειρηματίας τον γρονθοκόπησε και τον έβρισε. Εκείνη τη στιγμή όπως είπε έχασε την ψυχραιμία του κ του επιτέθηκε κ εκείνος ρίχνοντας τον αναίσθητο στο έδαφος.

Η μανία του δράστη όμως ήταν που συνέχισε να χτυπά τον 69χρονο, ενώ είχε σύρει το σώμα του στο εσωτερικό μπροστά από την ρεσεψιόν.

Αφού πλέον τον είχε σκοτώσει αποφάσισε να κάνει την σορό κ χρησιμοποίησε βότκα για να κάψει το σώμα του 69χρονου με σκοπό να εξαφανίσει τα ίχνη του εγκλήματος.

Παράλληλα, πέταξε στην Καλντέρα τα πειστήρια του εγκλήματος, τα οποία έχουν εντοπίσει οι πυροσβέστες και επιχειρούν να τα ανασύρουν.

Σαν να μην έγινε τίποτα

Την επόμενη μέρα για να μην κινήσει τις υποψίες πήγε κανονικά στη δουλειά του, ενώ όσο οι αστυνομικοί της Ασφάλειας βρίσκονταν στο νησί των Κυκλάδων προσπάθησε να μην κινήσει τις υποψίες σε βάρος του.

Οι κάμερες τον… τσάκωσαν

Από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί αναζήτησαν υλικό από κάμερες ασφαλείας.

Από την ανάλυση που έχασαν στο υλικό διαπίστωσαν ότι ο 20χρονος δράστης του φονικού έφυγε από το ξενοδοχείο του 69χρονου.

Ίχνη αίματος

Σε τρία διαφορετικά σημεία οι αστυνομικοί των εγκληματλογικών ερευνών εντόπισαν ίχνη αίματος. Αρχικά βρήκαν κηλίδες έξω από το ξενοδοχείο, ενώ με ειδικό εξοπλισμό βρήκαν και στο εσωτερικό. Συγκεκριμένα κάνω σε μια καρέκλα κ σε ένα κουζινάκι.

Αύριο στον εισαγγελέα

Ο 20χρονος αναμένεται να οδηγηθεί αύριο στον εισαγγελέα με τη δικογραφία σε βάρος, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι τα προηγούμενα χρόνια ο κατηγορούμενος είχε απελαθεί δύο φορές από τη χώρα.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024