Κοροναϊός : Σε Σέρρες και Δράμα στελέχη της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας
Στόχος ο περιορισμό της διασποράς του SARS-CoV-2
Οι επικεφαλής και τα υψηλόβαθμα στελέχη υπηρεσιών με κομβικό ρόλο στον περιορισμό της διασποράς του SARS-CoV-2 αναμένεται να βρεθούν σήμερα Τρίτη 01/12/2020 στην Έδεσσα, τα Γιαννιτσά και τη Βόρεια Δράμα, με στόχο την υποστήριξη των τοπικών Αρχών και τη βελτίωση του συντονισμού όλων των συναρμόδιων φορέων και υπηρεσιών, σύμφωνα με ενημέρωση της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας (ΕΑΔ).
Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου, στο κλιμάκιο συμμετέχουν ο διοικητής της ΕΑΔ ‘Αγγελος Μπίνης, ο γενικός γραμματέας Υπηρεσιών Υγείας Ιωάννης Κωτσιόπουλος, ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ Νίκος Παπαευσταθίου, ο επικεφαλής της Π.Υ Θεσσαλονίκης της ΕΑΔ Αλέξανδρος Κελεσίδης και ο διευθυντής Ιατρικών Υπηρεσιών ΕΚΑΒ Δημήτρης Πύρρος.
Πρόκειται να πραγματοποιηθεί σειρά συσκέψεων με τον αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Πέλλας Ιορδάνη Τζαμτζή, τον αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Ημαθίας Κώστα Καλαϊτζίδη, τον δήμαρχο Έδεσσας Δημήτριο Γιάννου, τον δήμαρχο Πέλλας Γρηγόρη Στάμκο και τον δήμαρχο Βέροιας Κωνσταντίνο Βοργιαζίδη. Σημειώνεται ότι στην κοινή προσπάθεια για την εντατικοποίηση των ελέγχων κεντρικός είναι ο ρόλος του Αστυνομικού Διευθυντή Πέλλας, Πέτρου Περδικάτση και του Αστυνομικού Διευθυντή Ημαθίας, Διονύση Κούγκα.
Τέλος, στις συναντήσεις θα συμμετέχουν επίσης πρόεδροι τοπικών επιμελητηρίων και επαγγελματικών συλλόγων, αιρετά στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης και οι προϊστάμενοι των ελεγκτικών μηχανισμών των δημοτικών και περιφερειακών Αρχών.
- Ελλάδα – Πορτογαλία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου
- Βενεζουέλα: Ξεκίνησαν να αποχωρούν οι διασώστες – Κοντά στους 3.000 οι νεκροί από τους σεισμούς
- Με καθυστέρηση το δρομολόγιο του Superferry στη Ραφήνα – Εγκλωβίστηκε η άγκυρα σε συρματόσχοινα
- Μαρία Κίτσου: «Μεγάλωσα κακοποιητικά και από τους δυο μου γονείς»
- Μουντιάλ 2026: Ο Εμπαπέ έχει περισσότερα γκολ σε νοκ άουτ από τρεις πρωταθλήτριες κόσμου και μια Ευρώπης!
- Στις φλόγες λεωφορείο στο αεροδρόμιο Ηρακλείου – Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
- Γιατί περνάμε τόσες ώρες με τα smartphones «αγκαλιά»;
- Θερινές εκπτώσεις: Χαμηλές προσδοκίες από τους εμπόρους – Τι ζητούν από την κυβέρνηση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 05.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/trevor-mckinnon-wL3-nvcELpc-unsplash-1-315x220.jpg)


















![Ανεξέλεγκτη η φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Αναφορές ότι οι φλόγες έχουν τυλίξει κατοικίες και βιομηχανικές μονάδες [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/photo_4-7-26_23_03_511783200164-315x220.jpg)








![Φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Η στιγμή της εκκένωσης του ιδρύματος «Άγιος Παντελεήμων» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/photo_5929258002479255443_y-315x220.jpg)






































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442