Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Βίλας Μπόας : «Δυνατός ο Ολυμπιακός, η τελευταία μας ευκαιρία αυτό το ματς»

Βίλας Μπόας : «Δυνατός ο Ολυμπιακός, η τελευταία μας ευκαιρία αυτό το ματς»

Δυνατό και έμπειρο χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ο Αντρέ Βίλας Μπόας, ενώ επισήμανε πως ο αγώνας με τους «ερυθρόλευκους» πρόκειται για την τελευταία ευκαιρία της Μαρσέιγ.

Στην «υποχρέωση» που έχει η Μαρσέιγ να κερδίσει την Τρίτη απέναντι στον Ολυμπιακό στάθηκε ο προπονητής της γαλλικής ομάδας, Αντρέ Βίλας Μπόας. Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε πως η αναμέτρηση με τους «ερυθρολεύκους» είναι η τελευταία τους ευκαιρία εάν θέλουν να συνεχίσουν στην Ευρώπη, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει πως ο Ολυμπιακός πρόκειται για μια πολύ έμπειρη και δυνατή ομάδα.

«Ελπίζω να έχουμε το ίδιο επιθετικό πρόσωπο που δείξαμε και απέναντι στη Ναντ. Αντιμετωπίζουμε έναν πολύ έμπειρο αντίπαλο και το έργο μας θα είναι πιο δύσκολο. Όμως στο ματς πρωταθλήματος είχαμε πολλές ευκαιρίες και μπορούμε να τις αξιοποιήσουμε ως παράδειγμα. Ελπίζω να είναι ένα παιχνίδι ορόσημο για μας. Θέλουμε πολύ τη νίκη», δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Πορτογάλος προπονητής.

Αναφερόμενος στον Ολυμπιακό, επισήμανε: «Ο Ολυμπιακός είναι καλός αντίπαλος, με εμπειρία στην Ευρώπη. Θεωρώ πως είναι πολύ δυνατός, ακόμη και χωρίς τον Βαλμπουενά κρατά καλά. Ο Ματιέ είναι ο οργανωτής τους. Έχουν γρήγορους παίκτες στις πτέρυγες και έναν πολύ καλό φορ, τον Ελ Αραμπί. Θα είναι ένα σκληρό και δύσκολο παιχνίδι, η τελευταία μας ευκαιρία να συνεχίσουμε στην Ευρώπη».

Για το αγωνιστικό του πλάνο αρκέστηκε να δηλώσει: «Δεν έχω πρόθεση να κάνω πολλές αλλαγές. Η κόπωση υπάρχει, αλλά πιστεύουμε στον τρόπο που δουλεύουμε. Η ομάδα έχει δουλέψει σκληρά στις προπονήσεις. Ο Σακάι θα είναι διαθέσιμος, όπως και ο Άλβαρο».

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024