Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός : Η αφοπλιστική ειλικρίνεια του Λάζλο Μπόλονι

Παναθηναϊκός : Η αφοπλιστική ειλικρίνεια του Λάζλο Μπόλονι

Ο Λάζλο Μπόλονι αποδεικνύεται απρόσμενα περιγραφικός στις δηλώσεις του μετά τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού. «Θα μπορούσα να στοιχηματίσω πως θα είχαμε έναν σφιχτό αγώνα» δήλωσε ο Ρουμάνος προπονητής στη Nova. Μία δήλωση που αποτυπώνει στον απόλυτο βαθμό τις δυνατότητες του Παναθηναϊκού αυτή την εποχή

Ο Λάζλο Μπόλονι αποδεικνύεται απρόσμενα περιγραφικός στις δηλώσεις του μετά τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού. «Θα μπορούσα να στοιχηματίσω πως θα είχαμε έναν σφιχτό αγώνα» δήλωσε ο Ρουμάνος προπονητής στη Nova. Μία δήλωση που αποτυπώνει στον απόλυτο βαθμό τις δυνατότητες του Παναθηναϊκού αυτή την εποχή.

Ο Λάζλο Μπόλονι εξηγεί με τον τρόπο του πως ο Παναθηναϊκός αδυνατεί να παίξει ανοιχτά και να κυριαρχήσει στο γήπεδο. Δεν αποκαλύπτει κάποιο μυστικό, αφού όποιος έχει παρακολουθήσει την πορεία της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα, σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγει.

Ούτε είναι ευθύνη του ιδίου, εάν ο Παναθηναϊκός δεν προετοιμάστηκε σωστά το καλοκαίρι και το ρόστερ σχεδιάστηκε με παραλείψεις ή οι ενισχύσεις άργησαν να φτάσουν. Ο Μπόλονι δεν δούλευε στο «Καλαφάτης» τότε, ήρθε τον Οκτώβριο με αποστολή να διορθώσει τα κακώς κείμενα. Όμως, αυτό χρειάζεται χρόνο και δεν υπάρχουν… μαγικά ραβδιά.

Αφοπλιστικός ήταν ο Μπόλονι και στην απάντηση του για τους μικρούς. «Το θέμα δεν είναι αν θα είχαν τη δυνατότητα να προσπαθήσουν, το θέμα είναι αν μπορούν ή όχι» σχολίασε ο Ρουμάνος. Καυστική ατάκα που στέλνει το μήνυμα πως ίσως κάποιοι δεν έχουν τα προσόντα για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του Τριφυλλιού. Τώρα για ποιον… χτυπάει η καμπάνα, θα το διαπιστώσουμε τον Ιανουάριο…

«Με κάθε νίκη, κερδίζουμε χρόνο» επισήμανε σε άλλη μία αποστροφή των λόγων του ο Μπόλονι. Μία ωμή παραδοχή της πραγματικότητας που βιώνει ο Παναθηναϊκός. Μέρα με τη μέρα, παιχνίδι με το παιχνίδι, προσπαθεί να αντιστρέψει την άσχημη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί. Δεν είναι ακατόρθωτο, δεν είναι και εύκολο.

Δεν είναι συνηθισμένο για έναν προπονητή να μιλάει έτσι. Ο Μπόλονι νιώθει άνετα να περιγράψει τις συνθήκες, διότι έχει προσωπικότητα και ράψει τα… προπονητικά γαλόνια του. Δεν φοβάται, όπως ο προκάτοχος του, ο οποίος άπειρος γαρ, είχε… πνιγεί σε μία κουταλιά νερό.

Βέβαια, ο Μπόλονι δεν δουλεύει στον Παναθηναϊκό για να παρατηρεί, να εντοπίζει και να καταγράφει… Ο Γιάννης Αλαφούζος τον προσέλαβε για να εφαρμόσει λύσεις. Η φράση «μπορώ πιο ήρεμα να γνωρίσω όλους τους παίκτες μου» υποδηλώνει ότι ο Μπόλονι ακόμα μαθαίνει το ρόστερ. Σημαίνει πως δεν περιμένει άμεση βελτίωση και ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει ΑΕΚ και ΠΑΟΚ… ψάχνοντας. Τώρα, τι θα βρει, θα το δούμε σύντομα…

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024