Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το εντεκάλεπτο που δείχνει ότι ο Μαρτιάλ είναι νοκ-άουτ

Το εντεκάλεπτο που δείχνει ότι ο Μαρτιάλ είναι νοκ-άουτ

Ο Γάλλος επιθετικός αρρώστησε την Κυριακή και δύσκολα θα προλάβει το ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Αμφίβολος για το παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Παρί Σεν Ζερμέν είναι ο Άντονι Μαρτιάλ. Ο Γάλλος επιθετικός είναι άρρωστος, δεν αγωνίστηκε εναντίον της Σαουθάμπντον και δεν έχει αναρρώσει ακόμα.

Το ξημερώματα της Κυριακής ο Μαρτιάλ αισθάνθηκε αδιαθεσία και αμέσως απομονώθηκε σε ξεχωριστό δωμάτιο, στο ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η αποστολή.

«Ο Άντονι έμεινε στο ξενοδοχείο, αρρώστησε το βράδυ και δεν έχει αναρρώσει» σχολίασε ο Σόλσκιερ. Από τα λεγόμενα του Νορβηγού προπονητή, προκύπτει ότι ο Γάλλος επιθετικός δεν θα προλάβει να παίξει στο Champions League.

Το πρωί της Δευτέρας, ο Μαρτιάλ μετέβη στο προπονητικό κέντρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για να τον εξετάσει ο γιατρός. Ωστόσο, η παραμονή του ήταν σύντομη…

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Manchester Evening News», ο Μαρτιάλ έμεινε μόλις 11 λεπτά. Πέρασε με το αμάξι του από την πύλη στις 09:59 και έφυγε στις 10:10… Δεν χρειάστηκε παραπάνω για να πάρει τη συμβουλή να μείνει κλινήρης.

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024