Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λεπενιώτης: «Θέλαμε να συμβάλουμε στον αγώνα κατά της πανδημίας»

Λεπενιώτης: «Θέλαμε να συμβάλουμε στον αγώνα κατά της πανδημίας»

Ο Νίκος Λεπενιώτης μίλησε για την κίνηση του Ολυμπιακού να διοργανώσει φιλικά στο ΣΕΦ ώστε να συμβάλει στον αγώνα κατά του κορωνοϊού.

Ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, μίλησε για την κίνηση του Ολυμπιακού να διοργανώσει φιλικά στο ΣΕΦ ώστε να συμβάλει στον αγώνα κατά του κοροναϊού.

Αναλυτικά:

«Ήταν μια σκέψη που είχαμε από το καλοκαίρι. Θέλαμε να συμβάλουμε κι εμείς στον αγώνα κατά της πανδημίας, να αναδείξουμε τους πραγματικούς πρωταγωνιστές αυτής της προσπάθειας και να τους επιβραβεύσουμε, περνώντας τα μηνύματα που πρέπει.

Οι παίκτες είναι οι πραγματικοί πρωταγωνιστές και μπορούν να περάσουν μηνύματα που είναι δύσκολο να περάσουν μέσα από άλλες πλατφόρμες. Θέλαμε να βοηθήσουμε το Εθνικό Σύστημα Υγείας και τις ευπαθείς ομάδες, δημιουργώντας ένα διαφορετικό προϊόν.

Όσον αφορά αυτό το πρόγραμμα, έχουμε πολύ θετική ανταπόκριση, χαιρόμαστε για όλους όσοι έχουν εμφανιστεί και έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να βοηθήσουν συμμετέχοντας στην προσπάθεια. Νιώθουμε υπερήφανοι και πιστεύω πως η εξέλιξή του θα είναι θετική για όλους.

Ελπίζουμε να καταφέρουμε να πετύχουμε τους σκοπούς που έχουμε θέσει. Η κοινωνική ευαισθησία των προέδρων και της ομάδας όλα αυτά τα χρόνια είναι ευδιάκριτη και αξιοπρόσεκτη. Είμαστε κομμάτι της κοινωνίας και θέλουμε να συμμετέχουμε σε αυτή την προσπάθεια».

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024